PR služba Solar Gradnje: Valerija Saveljić je dobitnik nagrade za menadžera 2023 godine, vaša Verica Maraš je dobitnik krivične prijave!

Иако нисмо познати као компанија која често одговара на писања политичких субјеката, овим путем ево већ други пут морамо да поставимо дпс тамо гдје му је и мјесто, а мјесто му је у фуснотама историје.

https://www.vijesti.me/vijesti/ekonomija/689327/dps-da-je-saveljic-bila-strucna-a-ne-samo-politicki-podobna-mozda-solar-gradnja-ne-bi-propala?utm_campaign=vijesti_share_counter&utm_medium=app_ios&utm_source=vijesti_ios

Да су господа из ДПС-а мало мање заузета припремом свог конгреса а да се мало више баве чињеницама, знали би да

1.Епцг СГ ради и да није пропала, као и да неће пропасти

  1. Да је гђа Валерија Савељић прије три мјесеца постала извршни директор и фирму још више унаприједила
  2. Сигурни смо да ћемо ми у 2024 ићи узлазном путањом, док ће ДПС ићи силазном путањом

Како смо већ једном истакли, конкурс у Епцг СГ је био отворен за сва радна мјеста и врло транспарентан, па је тако и за мјесто извршног директора могао да се пријави свако ко је испуњавао услове. Госпођа Савељић се уредно пријавила и изабрана је као најбољи кандидат.

Наравно, очекивали смо да се пријави и неко ко је близак структурама ДПС-а, међутим када мало боље размислимо сви њихови експерти типа Верице Мараш или Веселина Вукотића тренутно су заузети доказивањем невиности пред судским органима.

Желимо да истакнемо да је наша извршна директорица гђа Савељић добитник награде најменаџер прошле године када је била на челу Владине фирме PROCON.

На крају, пошто смо већ поменули гђу Верицу Мараш, знамо да вам остаје жал што је гђа Савељић разбила ДПС хоботницу у том предузећу, разоткрила финансијске малверзације и на тај начин готово сигурно сачувала „Плантаже“ од судбине многих угашених предузећа која су се десила за вријеме ваше владавине.

Пр служба Епцг Солар Градње

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare