Poslanika DPS-a opozicione klupe dovode do histerije!

Nikola Rakočević, poslanika Demokratske partije socijalista (DPS), izjavio je da predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić pred EU zvaničnicima u Briselu glumi evropejca, dok njegovi funkcioneri, na čelu sa Dariom Vranešom, kako tvrdi, ljuljaju temelje ustavnog poretka Crne Gore.

„Čekamo odgovor da li se Mandić u Briselu pridružio Rezoluciji Evropskog parlamenta od prije pet dana, kojom EU izbore u Srbiji definiše kao neregularne, a Mandić je, valja podsjetiti, u istim izborima učestvovao i sa mentorom Vučićem slavio rezultate u štabu SNS“, napisao je Rakočević na Tviteru.

Kako je dodao, „kad se Mandić vrati u Crnu Gore treba provjeriti da li je u Briselu usvojio evropske vrijednosti na kojima počiva savremena Evropa i priupitati ga“.

„Je li Kosovo nezavisna država, da li Rusija vrši agresiju u Ukrajini, da li Mandić i dalje smatra da je ‘Putin predsjednik većinske Crne Gore’, je li se u Srebrnici desio genocid i da li su Radovan Karadžić i Ratko Mladić ratni zločinci ili heroji?“, naveo je mladi huškač iz DPS-a, nasljednik starijih kolega koji su 30 godina pustošili Crnu Goru, a njena građane doveli na rub egzistencije.

„Bilo bi korisno da i zvaničnici u Briselu postave ova pitanja Andriji Mandiću. Mi u Crnoj Gori za njegove stavove odavno znamo“, zaključio je Rakočević.

3 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Jada velikoga, hitno na liječenje s Nikolom, mlad a tako teško psihički obolio!

„Браво кретени“ како је доброооо🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Трт, трт, трт…