Portparol NSD Mirko Miličić: Potezi DPS-a su politički neobjašnjivi! (VIDEO)

Gostujući na TV Adria u emisiji Info plus portparol NSD Mirko Miličić ocijenio je da se ne može objasniti potez DPS-a, kada je inicijativa za smjenu Mandića u pitanju, osim kao nesnalaženje u opoziciji.

“DPS će pokazati svu svoju nemoć i nedostatak koalicionog kapaciteta. Ne kreće se u smjenu čovjeka koji ima natpolovičnu podršku kako u parlamentu, tako i u biračkom tijelu. Mi smo ispunili više kada je put ka EU u pitanju nego oni. Oni se vraćaju na pozicije antisrpske histerije, čas im smeta trobojka, čas posjeta Srbiji, čas Dodik. Ta priča ne pije vodu ni kod njihovih najčvršćih pristalica i nastavljaju pad podrške. Oni moraju da pronađu neku novu formulu ako žele da nastave život kao politička organizacija. To im je saopštio i gospodin Mandić u skupštini dok je trpio bezočne napade”, naglasio je on.

On je napomenuo da je sa podjelama završeno, te da žele da grade novu Crnu Goru da građani bez obzira na pripadnost mogu da funkcionišu zajedno. Ponovio je da se DPS ne snalazi, te dodao da se i koalicioni partneri se ograđuju od njih.

Miličić je napomenio i da je rekonstrukcija vlade jnešto prirodno i to je nešto što građani očekuju.

“Ona treba da se desi što prije, a rezultate koje smo ostvarili primijetili su svi.NSD i naša koalicija treba da uđu u Vladu, naši rezultati su pohvaljeni sa svih adresa, a pohvalili su ih građani. Smatram da bi mi donijeli krucijalni doprinos, tako da će naši najkvalitetniji kadrovi pokrivati te čeone funkcije u ministarstvima”, kazao je Miličić.

Naveo je da će Nova srpska demokratija biti motorna snaga ove parlamentarne većine, ali i svake druge u budućnosti.

foto: screenshot

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

DPS je nebitan i ne treba im davati na značaju koji nemaju. Ovakvom politikom se ubrzano razotkriva njihova suština i brže tonu u sopstveno blato. Mnogo zla su donijeli Crnoj Gori šireći svojevrsni autošovinizam i proustašku politiku.