Portal 083: Kud Odoviću, kud Odoviću!

Javio nam se ministar prostornog planiranja i urbanizma, ministar koji nije znao šta je DUP, ne dupe nego DUP, ali zato zna da se bavi nekim drugim stvarima. I kada kažemo nekim drugim stvarima nije ono na šta ste pomislili.

Ministar Janko se počeo baviti Budvom. On da se bavi Budvom? On koji je bio u DPS kada je tadašnja opozicija preuzela vlast u ovom gradu.

On koji je bio u DPS kada se branila izborna volja građana 2020 godine, kada su hapsili gle čuda kako tada tako i danas Mila Božovića, kad su hapsili Nikolu Jovanovića, Katarinu Mićović , Ivu Bajković, Bata Carevića, Mladena Mikijelja i mnoge druge.

Bavi se Budvom i prijeti prinudnom upravom potpuno van svojih nadležnosti on, on koji nikada nije osjetio miris suzavca ili memljive ćelijske zidove ćelija ili tzv garaža, on koji je zajahao na talasu naroda koji je srušio diktatora zajedno sa svojom SPC. Naroda i Crkve koju je izdao njegov mentor Zdravko, izabravši upravo bezlične političko karakterne likove kao što je i on sam.

Našlo se ono da nešto priča, našlo se ono da o nečemu misli da može da odlučuje. E pa neće da može Odoviću, odlučiće građani Budve, jer su oni birali, ti sigurno nisi, tako da ne klepeći „nanulama“, brini brigu o svom resoru ako znaš uopšte šta treba da radiš a reklo bi se da materiju ne poznaješ.

Ćulje tamo!

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare