Портал 083: Куд Одовићу, куд Одовићу!

Јавио нам се министар просторног планирања и урбанизма, министар који није знао шта је ДУП, не дупе него ДУП, али зато зна да се бави неким другим стварима. И када кажемо неким другим стварима није оно на шта сте помислили.

Министар Јанко се почео бавити Будвом. Он да се бави Будвом? Он који је био у ДПС када је тадашња опозиција преузела власт у овом граду.

Он који је био у ДПС када се бранила изборна воља грађана 2020 године, када су хапсили гле чуда како тада тако и данас Мила Божовића, кад су хапсили Николу Јовановића, Катарину Мићовић , Иву Бајковић, Бата Царевића, Младена Микијеља и многе друге.

Бави се Будвом и пријети принудном управом потпуно ван својих надлежности он, он који никада није осјетио мирис сузавца или мемљиве ћелијске зидове ћелија или тзв гаража, он који је зајахао на таласу народа који је срушио диктатора заједно са својом СПЦ. Народа и Цркве коју је издао његов ментор Здравко, изабравши управо безличне политичко карактерне ликове као што је и он сам.

Нашло се оно да нешто прича, нашло се оно да о нечему мисли да може да одлучује. Е па неће да може Одовићу, одлучиће грађани Будве, јер су они бирали, ти сигурно ниси, тако да не клепећи „нанулама“, брини бригу о свом ресору ако знаш уопште шта треба да радиш а рекло би се да материју не познајеш.

Ћуље тамо!

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare