Popis u Gusinju! Ima ih više 27,5%??? Natalitet ili nešto drugo?

Da je Crna Gora zemlja čuda pokazuju nam podaci popisa u Gusinju , gdje je u odnosu na popis iz 2011 popisano 27,5 odsto više stanovnika.

Kako naš portal saznaje broj stalnih stanovnika Gusinja se kreće oko 3000, dok sadašnja brojka premašuje 5000 popisanih.

Djeluje prosto nevjerovatno da je u ovoj opštini za samo deset godina došlo do „bejbi buma“, jer da jeste sigurno bi se za to čulo i ranije. Pošto smo sigurni da nije u pitanju porast nataliteta, moramo istaći da se vjerovatno radi o uvozu građana iz južne srpske pokrajine Kosova i Metohije tzv Kosova, koji su vrlo vjerovatno popisani na način koji je odranije poznat DPS-u, jer su upravo njihove malverzacije vezane za ranije izborne cikluse omogućile da oni koji ne žive u CG dobiju lične karte pa čak i prebivalište.

Takođe, nelogičan rast broja stanovnika zbilježen je i u Tuzima 20,6 odsto, Plavu i Rožajama oko 20 odsto, Ulcinju 15,7 odsto!? Da apsurd bude veći u Plavu je bilo 37% više birača nego punoljetnih građana, Petnjici 35%, Gusinju 25%, Rožajama 20%, Ulcinju 18% a Tuzima 17%.

Svakako, na nadležnim organima je da ispitaju, ko, kako i na koji način je popisivano stanovnike ovih opština.

Portal 083 nastaviće da prati ovaj slučaj i da vas redovno izveštava o svemu.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare