PO NALOGU ZAPADA! Koalicija „Srbija protiv nasilja“ ima plan da NASILJEM uzme vlast u Srbiji

Marinika Tepić planira da stane u prvi red u protestnoj šetnji u nedelju veče u Beogradu, kako bi povela ostatak lidera opozicije u borbu oduzimanja vlasti. Demonstranti će nositi narukvice raznih boja (crvene , plave , bijele), što su već isprobali u obojenim revolucijama u Ukrajini (koja je uspjela) i Bjelorusiji (koja je bila neuspješna)

Portal Aloonline.me je došao došao do šokantnih saznanja koja se tiču sjutrašnjeg izbornog dana u Srbiji. U procrnogorskim građanističkim krugovima, koji su u vrlo bliskim odnosima sa pojedinim opozicionim političkim strukturama u Srbiji i dobro su upućene u izborne strategije koalicije „Srbija protiv nasilja“, saznajemo da lideri te koalicije spremaju haos u Beogradu nakon zatvaranja glasačkih mjesta u 20 časova.

Kako je naš portal saznaje, lideri koalicije “Srbija protiv nasilja” pripremaju po nalogu stranog, zapadnog faktora, ukrajinski scenario u nedelju 17.12.2023. godine na dan izbora, za koji su dobili zeleno svijetlo svojih mentora a koji će započeti ispred prostorija Republičke izborne komisije (RIK), posle 23 časova. Dozvola liderima koalicije „Srbija protiv nasilja“ sa Zapada za pokušaj realizacije ovog plana je došla nakon više puta javno ponovljene izjave predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da “nikada neće priznati Kosovo” iako je od Evropske unije jasno rečeno da od integracija u EU nema ništa ako se ta lažna i samoproglašena država ne prizna.

Naši sagovornici iz Podgorice i sa Cetinja, koji su ljetos bili aktivni učesnici protestnih šetnji u Beogradu, koje je organizovala ekipa okupljena oko Dragana Đilasa, uvjeravala nas je u razgovoru da se lično on angažovao i poziva sve svoje prijatelje u Evropi da ga podrže u proglašavanju pobjede u Beogradu i u nepriznavanju izbornih rezultata u ostatku Srbije, kako bi doveo zemlju u ustavnu krizu. Tvrde, da je Dragan Đilas obećanjem da će priznati nezavisnost tzv. Kosova, dobiti potrebnu podršku i zauzvrat integraciju Srbije u EU.

U tom smislu, Dobrica Veselinović i Radomir Lazović, sa kojima su naši sagovornici osim u ideološkim i u prijateljskim relacijama, tvrde da su njih dvojica lično zaduženi da aktivno rade na animiranju svojih aktivista kako bi sjutra veče omasovili proteste u nedelju na ponedeljak, u cilju upadanja u državne institucije. Odluku su donijeli nakon saopštenih rezultata istraživanja NDI, koja su im saopšena i čiji su rezultati loši, pa je kao zaključak poslednja dva sastanka da je izlazak na ulice jedini način da se promijeni vlast a revolucionarne metode da se preuzme vlast u državi.

Marinika Tepić planira da stane u prvi red u protestnoj šetnji u nedelju veče u Beogradu, kako bi povela ostatak lidera opozicije u borbu oduzimanja vlasti. Demonstranti će nositi narukvice raznih boja (crvene , plave , bijele), što su već isprobali u obojenim revolucijama u Ukrajini (koja je uspjela) i Bjelorusiji (koja je bila neuspješna).

Prema podacima kojima kao redakcija raspolažemo, najbitnije zemlje Zapadne Evrope obećale su da će pripremiti saopštenje za javnost, koje planiraju da objave u nedelju 17.12.2023. godine posle 21 čas, u kom će priznati pobjedu koalicije “Srbija protiv nasilja”.

Politički aktivisti iz Hrvatske i FBiH, pojačani neokomitskim strukturama iz Crne Gore, koji su učestvovali i ljetos na protestima „Srbija protiv nasilja“, spremni su da dođu 17.12.2023. godine, kako bi pružili logističku i svaku drugu podršku u planiranim rušilačkim demonstracijama nakon završetka izbornog procesa.

Tragom ovih informacija iskoristili smo svoje kontakte u Srbiji, koji su su nas informisali da su sve državne institucije mobilisane u punom kapacitetu da spriječe bilo kakvo prekrajanje izborne volje građana Srbije i urušavanje Ustavom utvrđenog poretka kroz formu nasilja koju planiraju lideri koalicije “Srbija protiv nasilja”.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare