PES: Strah od vladavine prava najveći problem DPS-a!

Dizanje tenzija, eksploatacija osjetljivih tema i pokušaji destabilizacije jesu stari poznati maniri kojima DPS pokušava da skrene fokus sa ubrzanih EU integracija i rezultata nezavisnih institucija na polju vladavine prava, saopštio je poslanički klub Pokreta Evropa sad (PES).

„Što više vladavina prava uzima zamaha, to je veća nervoza u DPS-u. Zato su im preostali samo jalovi pokušaji da iskoriste medijske interpretacije o ulozi crnogorske diplomatije koja preduzima konkretne inicijative i, u skladu sa uobičajenom praksom, vrši šire konsultacije sa ciljem da se spuste tenzije u zemlji i regionu“, naveli su iz PES-a.

Kako su dodali, „na žalost DPS-a i svih onih koji priželjkuju haos, situacija se kreće u dobrom smjeru na više pravaca“.

„Zato donekle i imamo razumijevanje za ponašanje poslanika DPS-a, jer shvataju da njihova retrogradna politika nema nikakvu perspektivu u budućnosti. Ipak, zamolili bismo ih, za njihovo dobro, da sopstvenu nemoć i očaj više ne kompenzuju nedostatkom elementarne pristojnosti“, zaključili su iz PES-a.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare