PANAOTOVIĆ:“OPOZICIJA U OČAJU ZBOG APATIJE SVOJIH BIRAČA I LOŠIH VESTI IZLAZNIH ANKETA NAPALA TUĐ KOL CENTAR“!


Ako nemaš sopstveni kol centar koji može da izvede birače na teren i motiviše ih da te podrže, bes i očaj iskali na kol centru konkurencije. Ovako bi otprilike glasila strategija udružene opozicije u Novom Sadu koja je suočena sa činjenicom da će izlaznost u Novom Sadu po prolaznom vremenu dva sata uoči zatvaranja birališta biti 8 do 10% manja nego u decembru 2023, odlučila da ponudi ono u čemu se najbolje snalazi, agresiju, buku i koncept koji glasi:“Hvala Bogu, krivi su oni drugi.“

Jedan od šefova opozicije izneo je tvrdnju da opozicija u Novom Sadu može do pobede ako izlaznost dosegne ili premaši onu u decembru 2023. Kada je postalo jasno da ih od tog cilja deli desetak procenata nemoć, tuga i bol pretočeni su u agresiju.

Tako je došlo do napada na kol centar SNS-a uz beslovesnu i neznavenu tezu da je postojanje kol centra nešto sporno, nezakonito i problematično, mada znamo da na izborima širom sveta ozbiljnije partije poseduju sopstvene kol centre.

Naravno ti kol centri rade posao samo kada prethodno partije mukotrpnim radom na terenu, kampanjom, programskom ponudom itd. stvore plodno tle da kol centar uradi završne poslove. Kako bi rekao čuveni Broj 1 iz stripa koji smo jako voleli:“Možda sam malo star ali poslušaj moj savjet!“. Tako bismo i mi u ovom pisaniju mladoj i nedozreloj opoziciji poručili

Pre nego što odlučiš da napadneš tuđ kol centar najpre napravi kvalitetan svoj, radi na terenu, ponudi program, motiviši birače pameću i svežim idejama.

Onda ćeš i sam uvideti koliko je napad na tuđ kol centar deplasiran, apsurdan a na posletku i kontraproduktivan.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare