Pala vlast u Budvi! Novi izbori!

Završnu riječ imali su predstavnici odborničkih klubova:

Svi mi koji smo radili izbore iznevjerili smo građane, krivica je naša, veća ili manja, to više nije ni važno. Žao mi je što se mandat skraćuje na ovaj način, a posebno na inicijativu DPS-a. Saglasan sam da treba ići na izbore. Kampanja treba da bude dostojanstvena i siguran sam da će tako biti kod nas. Putevi naši su se razišli, a sada smo došli u situaciju da smo sve to prosuli što smo imali. Nadam se da će NSD iznijeti rješenje i da ćemo nastaviti ono što smo započeli“, istakao je Nikola Kralj (NSD).

„Danas donosimo ličnu odluku da vratimo mandat građanima. Nismo i nećemo donositi našim kolegama da nastave da griješe i koji su kopirali nekadašnji režim. Vraćamo mandat građanima jer su nam na prvom mjestu. Inspirisana činjenicom da je koleginica odbornica Bojana Pićan u Francuskoj koja nam je poslala jasnu poruku Orevuar, a ja ću joj odgovoriti Non paraa“, kazala je Marijana Božović.

„Zahvalio bih se kolegama iz opozicije, napravili smo pravu stvar, a sve zbog toga da bi što prije završili ovu agoniju i da bi vam pokazali da vaših 18 odbornika ne znači ništa, a vi ste do doprinijeli. Naizborima ćemo vidjeti kako će ko proći, jer smo svjesni naše snage, a vaše slabosti“, kazao je Milan Tičić (DPS).

„Danas ste imali priliku da vidite da je jedna politika doživjela sunovrat. Prvenstveno ste gospodo vi i iz jednog i iz drugog odborničkog kluba krivi. Postavljena je bila ozbiljna interesna sfera i srećan sam što je zbog toga stavljena tačka. Jer je ova politika poremetila naše međuljudske odnose. DCG puna je optimizma za predstoi+jeće izbore“, kazao je Krsto Radović. (DCG)

„Čast mi je što sam se prvi pobunio i ustao da kažem da odbornici ne trebaju da dižu samo ruke već da kažu svoj stav. Što se tiče izbora, niko ih više ne čeka od mene, jer nije jedan čovjek donio pobjedu već je bio timski rad“, kazao je Mladen Kažanegra. (SNP)

„Nadam se da nam je svima jasno da je politička snaga bez mudrosti ništa. Obzirom da su kola krenuli nizbrdo, sada svi pokušavaju da se predstave kao opozicija. Ali, kad tad je dobro shvatiti da nešto ide u pogrešnom smjeru. Građani Budve su već dovoljno posvađaci zbog politike. Politička kampanja je već od danas počela i pozvao bih sve da do izbora da političke i ljudske tenzije nepotpirujemo. Dajte da prođe politički ciklus fer i da građani odaberu ko je najbolji“, istakao je Petar Odžić. (SDP)

„Ova nefunkcionalna vlast je proizvela političku krizu. Važno je da se glasa u korist grada i građana. Vidjećemo na čiju će stranu gospodin Mandić stati, da li na jednu ili drugu stranu“, kazao je Ivan Ivanović. (URA)

Ivanović je pozvao sve odbornike da do sledeće postave novih odbornika, svoje honorare uplate humanitarnim organizacijama.

Skuština SO Budva usvojila odluku o skraćenju mandata SO Budva. Za je glasalo 21, uzdržanih i protiv nije bilo.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare