Olivera Injac zaposlila druga Mila Đukanovića!

Nova lokalna vlast predvođena gradonačelnicom Oliverom Injac dala je košarkaškom klubu Budućnost Voli milion evra iz Budžeta za tekuću godinu.

Uprkos protivljenju sipanja novca u klub kojim rukovodi privatnik, tačnije biznismen Mila Đukanovića, Dragan Bokan, nova gradska vlast je sprovela tu odluku.

A kada se vidi kreira gradski budžet i ko rukovodi novcem građana Podgorice, onda nije ni čudo što je Bokan zadovoljno trlja ruke od finansijske injekcije koju mu je prepisala sa osoba sa kojom zajedno gleda košarkaške utakmice svog kluba u Sportskom centru Morača.

Kao što možete vidjeti na slici ispod, sekretar za finansijske poslove i budžetsku kontrolu Glavnog grada Balša Špadijer utakmice Budućnost Volija gleda tik uz „bivšeg“ predsjednika DPS-a Mila Đukanovića.

Ako znamo da pored nekadašnjeg gospodara života i smrti u Crnoj Gori može da sjede samo „probrani“, među kojima očito i spada Špadijer, pitamo se kako je Oliveri Injac palo na pamet da gradske finansije povjeri u ruke ovom licu.

Jeste da je Olivera Injac dugo predavala na Milovom privatnom fakultetu, ali čisto sumnjamo da je ovoliko bliska bivšem poslodavcu koliko njen kadar kojeg je u ime PES-a postavila na čelo Sekretarijata za finansijske poslove i budžetsku kontrolu.

Ostaje nam da se nadamo da će Špadijer imati milosti i da u narednom periodu neće dovoljne imućne DPS-ove ljude čašćavati narodnim parama.

Naš portal naravno nema ništa protiv toga da Glavni grad finansira sportske kolektive na svojoj teritoriji, međutim, ukoliko i ubuduće žele milione da ulažu u KK Budućnost Voli, onda su dužni da preuzmu kontrolu nad tim klubom, a ne da DPS-ovim monopolistima i tajkunima poklanjaju pare svih građana koji su većinski odlučili da raščiste sa politikom koju je Dragan Bokanom podržavao.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare