NSD: VIJESTIMA SMETAJU MIR I STABILNOST, RADIJE BI 1998, HEKLERE I VATRU!

Izgleda da je Željku Ivanoviću, pogrešnom čovjeku koji uvijek bira pogrešne ljude, zasmetalo što se u proteklih par dana po društvenim mrežama ponovo pojavljuju snimci kada je 1998. podgoričkim asfaltom tancovao po taktovima Mila Đukanovića i šenlučenja mafijaških heklera pod parolom „Da živimo bolje“, pa je tako raznim konstrukcijama ovih dana pokušao da nanese političku štetu Andriji Mandiću, potcjenjujući inteligenciju i mudrost srpskog naroda koji je preuzeo odgovornost za budućnost čitave Crne Gore. Sve ovo Ivanović čini ne bi li makar malo skrenuo pažnju sa toga da se on i njegove Vijesti 2024. polako, ali sigurno vraćaju na fabrička podešavanja uzdanice Demokratske partije socijalista.

Smeta izgleda Vijestima što se danas sprovodi politika mira i stabilnosti Andrije Mandića, iz razloga što Ivanovića i ekipu više niko ništa ne pita i zbog toga što su izgubili mogućnost da na bilo koji način utiču na parlamentarnu većinu, pa sada očajnički pokušavaju da vrate DPS na vlast u Podgorici.

Naredio je Ivanović jutros da se pokrene lavina lažnih konstrukcija kako zaboga „Mandić doliva ulje na vatru“, pa bi valjalo upitati – je li Željko izmislio vremeplov, pa se vratio u 1998. jer jutrošnji uradak izgleda kao da je pamflet naručen od strane DPS-a protiv tadašnje opozicije. Izgleda da im mnogo više gode i nedostaju vatra i hekleri, nego današnje pomirenje i sloboda.

Na samom kraju, izuzetno je važno je istaći zbog građana Crne Gore, da je jedina istina da Savjet za odbranu i bezbjednost samo upućuje usvojene predloge Skupštini Crne Gore, pa će se tako i o predlogu odluke o angažovanju pripadnika Vojske Crne Gore u misiji vojne pomoći EU za podršku Ukrajini glasati u parlamentu. Znamo mi da Željku Ivanoviću nije do istine, već samo do „pelganja“ političke opcije koju sada forsira, a koja po istraživanjima izuzetno loše stoji u biračkom tijelu.

Politički uticaj ovog medija zbog ovakvih napada, odnosno stvaranja lažnih konstrukcija i podmetačina, biće sveden taman na uticaj koji u našoj zemlji ima (odnosno nema) jedan drugi politički medij, koji je nekada bio najprodavaniji u Crnoj Gori i malo će koga u budućnosti zanimati šta to piše žuta štampa pod nazivom „Vijesti“.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare