НСД: ВИЈЕСТИМА СМЕТАЈУ МИР И СТАБИЛНОСТ, РАДИЈЕ БИ 1998, ХЕКЛЕРЕ И ВАТРУ!

Изгледа да је Жељку Ивановићу, погрешном човјеку који увијек бира погрешне људе, засметало што се у протеклих пар дана по друштвеним мрежама поново појављују снимци када је 1998. подгоричким асфалтом танцовао по тактовима Мила Ђукановића и шенлучења мафијашких хеклера под паролом „Да живимо боље“, па је тако разним конструкцијама ових дана покушао да нанесе политичку штету Андрији Мандићу, потцјењујући интелигенцију и мудрост српског народа који је преузео одговорност за будућност читаве Црне Горе. Све ово Ивановић чини не би ли макар мало скренуо пажњу са тога да се он и његове Вијести 2024. полако, али сигурно враћају на фабричка подешавања узданице Демократске партије социјалиста.

Смета изгледа Вијестима што се данас спроводи политика мира и стабилности Андрије Мандића, из разлога што Ивановића и екипу више нико ништа не пита и због тога што су изгубили могућност да на било који начин утичу на парламентарну већину, па сада очајнички покушавају да врате ДПС на власт у Подгорици.

Наредио је Ивановић јутрос да се покрене лавина лажних конструкција како забога „Мандић долива уље на ватру“, па би ваљало упитати – је ли Жељко измислио времеплов, па се вратио у 1998. јер јутрошњи урадак изгледа као да је памфлет наручен од стране ДПС-а против тадашње опозиције. Изгледа да им много више годе и недостају ватра и хеклери, него данашње помирење и слобода.

На самом крају, изузетно је важно је истаћи због грађана Црне Горе, да је једина истина да Савјет за одбрану и безбједност само упућује усвојене предлоге Скупштини Црне Горе, па ће се тако и о предлогу одлуке о ангажовању припадника Војске Црне Горе у мисији војне помоћи ЕУ за подршку Украјини гласати у парламенту. Знамо ми да Жељку Ивановићу није до истине, већ само до „пелгања“ политичке опције коју сада форсира, а која по истраживањима изузетно лоше стоји у бирачком тијелу.

Политички утицај овог медија због оваквих напада, односно стварања лажних конструкција и подметачина, биће сведен таман на утицај који у нашој земљи има (односно нема) један други политички медиј, који је некада био најпродаванији у Црној Гори и мало ће кога у будућности занимати шта то пише жута штампа под називом „Вијести“.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare