НСД Никшић: На предстојећим локалним изборима закуцаћемо последњи ексер у ковчег политичког постојања ДПС-а у Никшићу!

Преносимо интегрално ново саопштење Нове српске демократије Никшић:

Вјероватно стидећи се сопственог недостатка аргумената и памети, а под свеприсутним оком њиховог господара из сјенке, ДПС Никшић се синоћ у касним вечерњим часовима поново обратио јавности својеврсним жетон саопштењем.

Читајући тај одговор оправдано се питамо да ли га је састављао Нено Калуђеровић заједно са Оскаром Хутером и да ли је коју сугестију на самом крају дао и Радоје Звицер, пошто знамо да се Никшићани у ДПС-у одавно ништа не питају не само на нивоу централе партије, него и у сопственом општинском одбору.

Шта више, кадрови који из Никшића и дођу до Скупштине Црне Горе најчешће представљају блиједе и крхке копије вашег и даље постојаног, али одавно већ потрошеног шефа Мила Ђукановића. Да ствар по вас буде гора, сам предсједник ваше партије, ако га уопште можемо и назвати на тај начин, на сваки начин покушава да опонаша неки мутирани микс Ђукановића и Марковића, вјероватно у жељи да му све карте и у будућности буду отворене.

Знамо да вам бескрајно смета Београд, али док ми о тамошњим криминалним клановима не знамо ништа, у потпуности разумијемо да ви као политичко крило криминалне организације имате широк спектар знања о функционисању истих. У сваком случају није нико из ДПС-а праћен од стране криминалних кланова у сусрет локалним изборима у Никшићу, него наш носилац листе и наши активисти који су се налазили у перманентној животној опасности. Видјели смо и да су вође из Кавачког клана, а које су блиске вашој партији правиле и постизборне комбинаторике да би на крају разочарано закључиле како ће Демократе у Никшићу да иду са Марком Ковачевићем.

У претходним саопштењима смо били веома прецизни – ЕПЦГ за вријеме ДПС-а није изградила нити један електроенергетски објекат од државног и друштвеног интереса, већ је само градила богатство тајкуна у виду ПОВЛАШЋЕНИХ ПРОИЗВОЂАЧА. ДПС се хвали пљачком грађана и добро је да признају да су ПОВЛАШЋЕНИ ПРОИЗВОЂАЧИ њихов понос у енергетском сектору. Грађани су тим ПОВЛАШЋЕНИМ ПРОИЗВОЂАЧИМА (односно појединцима из врха ДПС-а), што преко ЕПЦГ, што преко рачуна кроз ДПС-ОИЕ ставке дали готово 300 милиона евра. Ти режимски произвођачи су касније добили могућност да ту електричну енергију продају 3 пута скупље него што су је продавали други и него што је ЕПЦГ могла да купи.

Остаје нејасно зашто општински одбор ДПС Никшић тако здушно брани ове појединце, јер чак и кроз те готово криминалне радње, корист нису имали остали чланови те партије, али претпостављамо да се фамилија Мила Ђукановића мора бранити до последњег саопштења.

Када су у питању њихове празне приче о запошљавањима чланова породица и пријатеља само ћемо констатовати – да смо се водили њиховом логиком и политиком, те за наше чланове породица правили „обновљиве изворе енергије“ по моделу ДПС-а, никоме од њих ни не би требало запослење током живота, јер би на тај начин остварили вишемилионско богатство.

За разлику од вас, наши кадрови на руководећим позицијама у енергетском сектору су омогућили да 4500 потрошача постану произвођачи и да код њих уградимо 45000kWp. Ми смо учинили да од производње струје зарађују грађани, а не мафија. Паметном доста.

Преостаје да чекамо акцију СДТ-а, јер оваква одбрана ДПС-а њихових челних људи који слове за ПОВЛАШЋЕНЕ ПРОИЗВОЂАЧЕ јасно показује ко је стварни идеолог пљачкања народа.

Знамо да су пипци криминалне хоботнице дугачки и видимо да су преко Весне Симовић-Звицер дубоко пуштени и у нелегални Синдикат Жељезаре управо кроз вашу параполитичку партијску ћелију и сада ти илегалци траже да се они који су спасили раднике да не заврше на улици извине радницима зато што нису остали без посла.

Појединци из синдиката изгледа још много тога дугују криминалцима из ДПС, па када су их те структуре поново активирале сада им одједном смета НСД, а не ДПС за који су и раније правили спискове. Овом приликом молимо поштене чланове синдиката који немају везе са мафијом да не узимају учешће у овој акцији криминалних структура.

На самом крају, као што то ваш омиљени предсједник Општине Марко Ковачевић једном рече другим поводом у народном дому Црне Горе – на предстојећим локалним изборима закуцаћемо последњи ексер у ковчег политичког постојања ДПС-а у Никшићу, каже се у саопштењу Нове српске демократије Никшић

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare