НСД: ИЗВИЊАВАМО СЕ СВИМА ОНИМА КОЈИ СУ У МАРКОВИМ РИЈЕЧИМА ПРОНАШЛИ ОНО ЧЕГА НЕМА, А ШТО СУ ЖЕЉЕЛИ ДА ОСПОРЕ

Вјероватно је свима чудно да говор потпредсједника НСД и предсједника Општине Никшић Марка Ковачевића, који је изречен у четвртак, постаје главна медијска тема у недељу и то баш на Курбан бајрам, празник свих муслимана свијета и на дан када је Црну Гору посјетио координатор Стејт департмента за борбу против корупције Ричард Нефју, који је том приликом разговарао са СДТ-ом везано за борбу против високе корупције.

Није тешко закључити да је та висока корупција везана за бивши режим који очигледно, још увијек, може да усмјерава медијску сцену и да једном темом која се десила данима раније преклопи тај важан сусрет СДТ-а и координатора Стејт департмента.

Осим тога, јуче је у нашу државу допутовао и предсједник Бугарске, г. Румен Радев који је у црногорским медијима просто споредно позициониран због неколике реченице из говора потпредсједника НСД и предсједника Општине Никшић Марка Ковачевића.

НСД се овим путем извињава свима онима који су у Марковим ријечима пронашли оно чега нема, на шта он није мислио и чега није било и онима који су у тим ријечима управо жељели да пронађу оно што желе да оспоре и које су те ријечи, намјерене да охрабре помирењем, донијеле душевну бол.

Нека свако ради свој посао, државне институције, медији, политичари, али би било добро да концентрација медијске јавности буде на оним главним, умјесто на споредним темама које служе искључиво за таргетирање оних који су понајбољи у свом послу попут Марка Ковачевића.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare