НСД Будва: Јовановићу, ми смо ти куповали панталоне и ципеле кад си дошао

Никола Јовановић данас одговара низом небулоза, а из његових уста опет говоре шефови нарко кланова, који су недавно побјегли или су похапшени.

Он сипа нове измишљотине и пријетње послије синоћњег састанка у кафеу Падрини гдје је добио налоге и наредбе за напад на коалицију „За будућност Будве“ и НСД што је познати сценарио који је ДПС без успјеха примјењивао деценијама.
Свакодневно потенцира разлику између своје нарко групе и наше политичке коалиције. Ми се ту са њим потпуно слажемо.

Нову српску демократију, за разлику од групе Падрини, чије политичко крило „Будва, наш град“ Јовановић предводи, није основала криминална група. НСД је странка са традицијом која је утемељена у црногорском парламентаризму. Грађани су разлику међу нама видјели од првог дана јер ми смо коалиција за будућност, а група окупљена око њега је нажалост остављена у најцрњој прошлости вулгаризма, пријетњи и криминала.

Ми смо остали вјерни својим политичким принципима и странкама а он је помогнут огромном количином новца од нарко картела, дивљих градитеља и зеленаша, отео чак пет наших мандата тиме починивши највећу политичку пљачку у историји црногорског парламентаризма.

Јовановић стално пријети пријавама, а нарочито преко себи оданих медија као што су чланови Земунског клана то чинили прије двадесетак година у Србији. Добиће адекватан одговор за све бестидне лажи које износи у последњих пола године, заједно са његовим шефовима и помагачима који су већ осуђивани за разна кривична дјела. Поставља се само питање колико је милиона од дроге Јовановић добио да би кренуо у издају, у отимање мандата, у рушење партија од којих је те мандате и политичку препознатљивост добио и у прављење нарко групе грађана?

Хистеричним оптужбама Јовановић доказује да је добио велики новац за рушење коалиције „За будућност Будве“ и НСД. Понављамо да то није пошло за руком ни много јачим партијама које су сада његови партнери – ДПС-у и СДП-у, па неће ни њему!

Разлика између Николе Јовановића и клана који политички предводи нарко групу “Падрини”, за своје шефове и наше коалиције се касније видјела и у свакодневним лажним и измишљеним оптужбама и подметањима које је износио на рачун оних са којима је до јуче био јер то је стил Николе Јовановића као човјека који је уцијењен и који је роб огромних интереса. То ради и данас али без икаквог ефекта.

Ми свој политички ангажман заснивамо на непромјенљивом ставу, на хуманости, на принципима части и поштења и на упорности. Зато смо тим за будућност.
За разлику од Јовановића који је лично и породично промијенио више од 5 партија, ми се боримо за исте оне циљеве које смо имали прије 30 година.

Да је Никола Јовановић више времена провео рјешавајући проблем огромног смећа и несносних мириса и сређивања саобраћајног хаоса умјесто да пише анонимно и јавно пријаве против измишљених непријатеља а све то због наредби и врха организованог криминала, можда би град боље изгледао љетос а љетња сезона била успешнија.

Морамо још једном нагласити да је очито да су Падринијевци, а посебно Јовановић све више нервозни. Објаве Јовановића све веће небулозе. Он оптужује неког ко не ради у општини, а сви знамо да општинске пројекте могу водити само службеници Општине Будва па нам није јасно какве везе имају представници НСД са тим. Управо су он и чланови његове крими групе Падрини, преко Драгана Перовића заузели све главне полуге власти и урбанистичког одлучивања како у пројекту Скочиђевојка тако и у пројекту Завала и у свим другим пројектима. Управо су тај пројекат и његове пријетње доказ да он све ради како би инвеститори одустали, а како би његови крими ментори за мали новац откупили земљиште, а онда брже боље сами градили. Тај покушај се и десио јер новац Јовановићева група има, али то је већ посао управо за СДТ и државне органе. Једва чекамо да се СДТ позабави Скочиђевојком, али и другим пројектима које је искључиво Никола Јовановић водио. То је прави пут да се види колико је хтио да прибави себи новца од рекетирања инвеститора и коме је хтио да намјести да изводи грађевинске радове. Позивамо га да поднесе кривичне пријаве и држимо га за ријеч. Тако је и ДПС радио, види се иста матрица дјеловања.
Вратиће му се и Скочиђевојка и сва остала непочинства као бумеранг у главу!

Елем, нека Јовановић објасни СДТ-у и свим грађанима који су гласали за њега, којима је обећавао да неће са ДПС-ом како је послије три године проведене у Будви стекао огроман стан и откуд му толики новац за куповину и опремање. Зна се да када је дошао у Будву није имао ништа и данас се између појединих људи води озбиљна расправа ко му је кад је дошао у наш град купио панталоне, а ко ципеле. Можда му је новац за стан и нова одијела дала тетка која га толико воли и благосиља са скупштинске говорнице. Нека подучи своје бираче и грађане Будве који живе у Будви и по 20-30 година, а немају ријешено стамбено питање како да за само три године дођу до стана. Такође, Будва је мала, грађани се питају да ли Никола Јовановић посједује пословни простор од 68 квадрата који је регистрован на друго лице – некога ко је у групи грађана “Будва, наш град”. Уколико му је вољена тетка помогла око стана, поставља се питање да ли му је тетак додијелио пословни простор? Грађани Будве се чуде зашто поштени људи са листе “Будва, наш град” нису поставили питање о поријеклу богатства Николе Јовановића, које се преко ноћи увећало, на неком од састанака.

На реду су избори и лако је одлучити. Грађани једноставно треба да изаберу да ли ће подржати оне који су јавно хтјели коалицију са ДПС – СДП осовином и који хистерично сипају оптужбе, јер су за то плаћени, а сами су једнако као и они дио криминалних и мафијашких организација. Или ће подржати људе од принципа, морала, части и тврдих обећања из коалиције „За будућност Будве“ и НСД.

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Grdno će se Jovanović pokajati jer je pošao na pogrešan put.

Gori su od njega, odbornici“Srbi“ sto su uz sljama i sto ga podrzavaju