НСД Будва: Јовановић предводи политичко крило Кавчана

Саопштење преносимо интегрално

👉🏼 Синоћ је грађанима Будве и Црне Горе постало јасно о чему се иза кулиса говорило мјесецима.
Јавности је озваничена сарадња осовине ДПС – СДП и приватно-рођачке групе грађана Николе Јовановића.

Они који су отели мандате својој партији јуче су отрчали у загрљај ДПС – СДП листи чији су шефови деценијама уништавали Црну Гору и Будву, о чему се мјесецима за нама можемо упознати из медија (а вјерујемо да ће се о ДПС похари Црне Горе још дуго и причати).

И поред тога што нас је та дружина, која посједује неограничена средства – манипулација и финансија, послала на нове изборе ипак смо поносни што је сваком постало јасно да ми припадамо оној другој страни – часној, искреној, поштеној, моралној и непоколебљивој Црној Гори. Због тога је пред Будвом лак избор.

Посебно смо поносни јер је наша коалиција својим политичким дјеловањем и порукама исписала нове странице политичке историје цијеле земље.

„За будућност Будве – Будва отворени град“ је предложила и јуче била спрема да гласа за колегу Ђорђа Зеновића, носиоца листе Демократске Црне Горе без и једног састанка или услова везаног за избор. Послали смо поруку да су наша дјеца важнија од нас самих и да је будућност много битнија од пусте прошлости.

Никола Јовановић је послао поруку да му је важнији рад за криминалце и оне који уништавају Будву, и сад и у прошлости. Та његова порука је нама јасна одавно, али је од јуче постала јасна свима! Будва будућности коју представљамо мора побиједити Будву кавачког клана (иза које стоји и ДПС), криминала, закулисних радњи, паралелног одлучивања изван Општине.

Ми смо послали поруку да је ово град свих нас, град поштених, моралних, вриједних и паметних људи. А нова коалиција Никола Јовановић – ДПС – СПД покушала је анулирати путем параде увреда, примитивизма, добацивања, глуме и вулгарности. То је слика Будве коју сада морамо потући до ногу и за то имамо прилику!

Наш сваки поступак јуче је била пружена рука без подметања и лажи јер смо говорили у име свих 30.000 грађана Будве, а са друге стране смо чули искључиво бестидне лажи, подметања, увреде и пријетње. То је језик људи који су политичко крило озлоглашеног кавачког криминалног клана који је створио бивши ДПС режим и говоре у име нарко дилера, каматаша, криминалаца, дивљих градитеља и пљачкаша који овог пута коначно морају да оду у историју, умјесто што желе да се издигну из пепела преко приватних политичких организација које су основали и каква је и “Будва, наш град”.

Овог пута нисмо, као побједник избора, успјели да формирамо власт јер нажалост грађани нису препознали вјешто сервирану превару и кукавичје јаје групе „Будва, наш град“ и Николе Јовановића.

Напослетку, имамо нову шансу и позивамо све да изађу на изборе. Сада када су све маске пале и све везе и односи ДПС – СДП – Никола Јовановић су огољени – морамо им дати јасан одговор, казнити их за обмане и преваре и послати их у политичку прошлост.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare