НСД БУДВА: Јовановић пошао странпутицом!

САОПШТЕЊЕ ПРЕНОСИМО ИНТЕГРАЛНО

Данас је црногорска јавност, путем ДПС гласила, добила потврду онога на шта смо упозоравали недељама и мјесецима. На велику жалост грађана Будве, појединци из групе грађана „Будва, наш град“ су пошли странпутицом и започели преговоре са ДПС-ом како би формирали коалицију за власт у Будви, што је Никола Јовановић недавно најавио.

Из приложеног се да закључити да је Јовановић заборавио тридесетогодишњу борбу против деструкције Будве од стране ДПС-а и њихових сателита, заборавио је похару града, урбанистичко и свако друго разарање, заборавио је борбу за очување светиња и за темељни уговор, као и тортуру коју су спроводили ДПС, СДП и њихови сателити 2020. године испред зграде Општине, стварајући подјеле и дискриминацију на сваком пољу. Напослетку, „Будва, наш град“ је листа грађана, гдје смо препознали и неке дугогодишње и освједочене борце против ДПС-а и тешко нам је повјеровати да ће они прихватити да гласају ДПС – СДП ведете, у оквиру коалиције коју Никола Јовановић жели да договори. Циљ оправдава средства, тиме се води Јовановић, а искрено се надамо да наши некадашњи саборци у борби против ДПС режима неће постати средство Николе Јовановића за фотељу предсједника Општине, већ да ће остати доследни својим увјерењима и вриједностима.

Насупрот томе, наша коалиција „За будућност Будве – Будва, отворени град“ позвала је и сада још једном позива свих 25 одборника који свој програм граде, поред осталог, и на борби против ДПС наслеђа, да се окупимо око програма развоја Будве, како би Будва процвјетала захваљујући политичком јединству и постала покретач европских и свих других развојних иницијатива у нашој држави.

Спремни смо да опростимо увреде и подметања, да пређемо преко отимања мандата од стране Николе Јовановића и гласања по иницијативи ДПС-а, спремни смо чак да пређемо преко ових позива и преговора са ДПС-ом, јер свако има право на грешку док год та грешка не оде сувише далеко и не припријети да нам уништи град. Зато још једном молимо све учеснике избора да не дозволимо још један изборни процес јер за то немамо времена – Будва не може да чека!

Ујединимо програме, најбоље кадрове и позитивне ставове. Поштујмо изборну вољу и чињеницу да је коалиција „За будућност Будве“ је добила највише гласова и у најкраћем року можемо да се договоримо о начину вођења Будве у наредне четири године јер само кад смо заједно можемо направити темељите промјене за просперитет нашег града.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare