Nebojša Medojević: CRNA GORA OTPORNA NA PROMJENE!!!ONAJ KO SE NE MIJENJA-PROPADA!!!

Ova je godina bila za mene kljucna. Posle duge , hrabre, žestoke, bespoštedne borbe za demokratsku tranziciju drustva, koju sam poceo 1988 godine ( prije 35 godina) i progon, stigmantizaciju, demonizaciju i permanentne napore DPS mafijaskih rezima da me diskredituje i eliminise i fizicki i sa politicke scene, mogu izvesti licni, profesionalni , ali i istorijski zakljucak:

CRNA GORA NEMA KAPACITETA ZA POZITIVNU DEMOKRATSKU TRANZICIJU.

Duga loša vladavina, kao sto je bila Djukanoviceva, iskvarila je i narod. Korupcija i kriminal su postali dio naseg novog “sistema vrijednosti” i nova “tradicija” koja se prenosi sa generacije na generaciju. Na neki cudan nacin i bez svoje volje , najbolje je to kazao i sam Diktator “ MORACETE SE NAVICI NA NEKU NOVU CRNU GORU”

I to se desava. I ako je DPS porazen na izborima 2020, booesni sistem koji su oni izgradili je prezivio, adaptirao se novim likovima i novim okolnostima i funkcionise na isti nacin kao u vrijeme DPS.

Stare lopove , zamijenili su mladi lopovi.

Svi kljucni vojnici DPS mafije su na istim pozicijama u rezimu.

Nema otvaranja dosijea UDBE, lustracije, hapsenja kljucnih DPS lopova i zaplijene opljackane narodne i drzavne imovine. NEMA PRAVDE.

BEZ PRAVDE, NEMA SLOBODE.
BEZ SLOBODE, NEMA DEMOKRATIJE
BEZ DEMOKRATIJE, NEMA PRAVNE DRZAVE
BEZ PRAVNE DRŽAVE, NEMA TRŽIŠNE EKONOMIJE
BEZ TRŽIŠNE EKONOMIJE, NEMA ODRŹIVOG RAZVOJA
BEZ ODRZIVOG RAZVOJA, NEMA LICNOG PROSPERITETA!!!

Ideja da se moze zivjeti , bez rada i bez stvaranja nove vrijednosti, populistickom raspodjelom poreza prikupljenog od preduzetnika i stanovnistva, sa najvećem administracijom na svijetu ( u odnosu na BDP) , pokrivajuci defcit novim dugovima, mora se zavrsiti slomom javnih finansija.

Kohabitacija DPs mafije i korumpiranih drzavnih institucija i politicke elite , dovesce do sloma drzave i poretka.

Za cetvoroclanu porodicu sa dvoje maloljetne djece, linija siromastva je 450EUR, a tolika je i minimalna zarada i minimalna penzija.

IDEJA DA VECINA STANOVNISTVA BUDE NA LINIJI SIROMASTVA I DA MALI BROJ LJUDI IMA MILIJARDE I STOTINE MILIONA EUR, MILA DJUKANOVICA I VESELINA VUKOTICA SE OSTVARILA.

Ideja o zemlji trajnog siromastva, strukturne korupcije i vladavine ološi je ostvarena.

Moj san o jednoj maloj, slobodnoj, demokratskoj, pravnoj, sjajnoj drzavi sa pomirenim narodom koji stvara buducnost svojim radom i stvaranjem nove vrijednoati je zavrsen.

Budjenje je bilo surovo, ali otreznjujuce.

Vi vise volite i podrzavate lazove, lupeze, prevarante , mafijase nego strucne, odgovorne, patriote koji Vam govore gorku istinu i nude teske , gorke ljekove i terapije koje jedino mogu dovesti do OZDRAVLJENJA.

Sto bi rekao Djole Balasevic : “ NAMA JE TAMAN TAKO KAKO SMO ZASLUŹILI”

35 godina zivota su mi uzeli. Teror i progon i pokusaj moje diskreditacije kao kriminalca od strane bolesnog sadiste Katnica i lude brace Djukanovic. Eto izdrzalo se. Moje rijeci sad odzvanjaju drugacije po Crnoj Gori. Medo je sve u pravu. Jbg. Ne mora niko da me glasa. Ali ove rijeci ce ostati iza mene. I moja djeca ce znati ko im je bio otac. Meni dosta.

ZELIM VAM PUNO ZDRAVLJA U 2024.

ZA OSTALO ĆE VAS LAGATI MILO, SPAJIC I DRUŹINA…

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Nisu samo tebi uzeli 35 godina zivota, i nama su ih uzeli. Makar 90% naroda je zivjelo u siromastvu u odnosu na lopove, politicare i tajkune. Ti si bio politicar i zagovarao si stavove SAD i NATO, promotera globalizacije i ropstva naroda. Sistem koji kritikujes sprovode tvoji idoli ciji si poklonik. Mi ostali se nadamo drugim vrijednostima. Vracanju tradicionalnoj porodici, moralu, pravdi i istini, pravu malih naroda i drzava da zive bez sape, diktata i ugnjetavanja od strane Zapada. Bio si za NATO, koji ubija neduzne civile i otima teritorije. Jesi li ikad digao glas za Kosovo i Metohiju. NE, sve sto urade SAD i NATO si podrzavao. Crna Gora je sada protektorat i u tom protektoratu je isto kao u svijetu koji je nametnula politika tvojih mentora.

👍👍👍👍👍