Ne stišavaju se strasti! Kenana Strujić (BS) osudila obilježavanje dana Republike Srpske

Poslanica Bošnjačke stranke Kenana Strujić-Harbić zahtijeva od konstituenata vlasti da se javno ograde od postupaka dijela njihovih predstavnika koji su čestitali, kako kaže, neustavni Dan bosansko-hercegovačkog entiteta Republika Srpska, odnosno prisustvovali njegovom obilježavanju.

„Sve dok se Vlada i konstituenti vlasti javno ne ograde od prisustva poslanika parlamentarne većine na proslavi neustavnog praznika u Banjaluci i čestitke koju je uputio predsjednik Skupstine, to je odraz zvanične politike Crne Gore prema tom dogadjaju. Čekamo stav“, naglasila je Strujić-Harbić.


Podsjetimo, Kenana Strujić-Harbić je ispred Bošnjačke stranke bila najglasnija u targetiranjima, predistražnim radnjama na svoju ruku i svom maniru, kada su, ispostavilo se na kraju, pripadnici policije i kriminalnih klanova nakon parlamentarnih izbora 2020. naručivali ispisivanje uvredljivih grafita protiv Bošnjaka u Pljevljima.


Do dana današnjeg se ova visoko pozicionirana funkcionerka i poslanica Bošnjačke stranke nije oglasila makar sa izvinjenjem srpskom narodu, kojeg je na prvom mjestu osumnjičila za gnusne i zlokobne poruke, koje je tada iz političkih razloga ispisivala ruka veoma bliska njenim tadašnjim koalicionim partnerima.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Draga Kenana, da nije bilo Alijine lude glave i pokušaja reislamizacije Bosne sve bi bilo drugačije! Baš kao i muslimani u federaciji i Srbi imaju pravo da slave svoj dan, koji ste ako ćemo pravo, upravo vi svojim postupcima izabrali. Ostavite se ćorava posla i gledajte da ne sijete mržnju jer to poslije i žanjete! A zlo dobra donijeti neće.