Mlad čovjek a već zaboravan! Danijel Živković u epizodi “ Opasnost od velikosrpstva“

Živković je u sklopu redovnih stranačkih predizbornih aktivnosti imao posjetu Nikšiću, gdje se u svom govoru ostrvio na političku konkurenciju u stilu svog mentora Mila Đukanovića. Prenosimo vam jedan dio izlaganja vjerovatno budućeg Predsjednika DPS-a.

“U Nikšiću je uvijek postojao, kao što postoji i danas jedan čvrsti i nepokorni duh, koji se odupire onima koji su pokušavali da pokore i Nikšić i Crnu Goru. A vi ste na prethodnim lokalnim izborima u ovom gradu pokazali svoju nepokornost, dosljednost i sačuvali ste dostojanstvo i DPS-u i Crnoj Gori. Tih ostvarenih grandioznih 41% obezbijedili su stabilnost našoj politici,  i našoj partiji donijeli relevantnost na političkoj sceni Crne Gore. Da taj rezultat tada nije ostvaren u Nikšiću, Aleksandar Vučić i sva velikosrpska politika krenula bi brutalno da se obračunava sa svima nama. Vi ste bili bedem koji je odbranio Crnu Goru”, poručio je na sinoćnjoj stranačkoj tribini u Nikšiću, kandididat za predsjednika DPS-a Danijel Živković.

Nakon ove tirade, mladi a zaboravni Živković poručio je da bi Crna Gora bila bombardovana ( pitajte građane Golubovaca, Zete, Budve itd da li je) da su Mandić i Knežević bili na vlasti, nego je kako je već rekao srećom tu bio DPS da nas spasi da nas ne bormbarduju, iako su nas bombardovali i to prvu noć i to u Danilovgradu.

Da vi vam utisak dragi čitaoci bio kompletan, prenosimo vam i dio završnog govora, gdje Živković praktično građane Crne Gore svrstava u građane prvog ( koji su glasali DA) i građane drugog reda ( koji su glasali NE) na referendumu.

Ne smijemo dozvoliti da domaćin kuće u Crnoj Gori bude Andrija Mandić, jer dobro znamo šta bi on Crnoj Gori uradio danas i šta bi joj uradio prije 15 – 20 godina. Andrija Mandić i Milan Knežević i danas drže šibicu u svom džepu, spremni da u svakom momentu, ukoliko to bude potrebno njihovim mentorima, zapale Crnu Goru. Ne može biti dobar domaćin kuće ni Jakov Milatović koji je slučajno postao predsjednik Crne Gore, jer i sam kaže da se njegov otac pitao na referendumu 2006. godine, Crna Gora nikada ne bi postala država. Ne mogu to biti ni ovi koji su sada na vlasti. Zato mi moramo biti bolji, i vratiti dostojanstvo DPS-u. Zato ova politička generacija mora vratiti DPS na vlast, da bismo mi bili domaćini ove kuće”, kazao je Živković.

Ostaje nam samo da i mi poručimo, slabi ste bili domaćini, bolje ne možete pa makar i vjerovali u svoj slogan do iznemoglosti!

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare