Мирко Миличић (портпарол НСД): ВАРХЕЉИ И ЕУ СУ ЗАДОВОЉНИ РАДОМ ПАРЛАМЕНТА!

Реконструкцију Владе очекујемо у јуну, а спремни смо и сјутра да уђемо, казао је у емисији “Са Српском у центар” портпарол Народне српске демократије Мирко Миличић.

“Споразум предвиђа да ће доћи до реконструкције Владе и да ће у ту Владу ући НСД и ДНП. Очекујемо да ће реконструкција владе бити што прије, највјероватније у јуну. Ми смо спремни да у Владу уђемо сјутра. Мислим да смо направили довољно важне и добре резултате, а то је рекао и господин Вархељи кога су овдје претходних три, четири године слушали и цитирали.

Од самог почетка формирања НСД-а 2009, основна идеја је помирење, подсјетио је портпарол те партије.

“Тада је било конкретно помирење између Срба и Црногораца, а ми смо сада прешли на идеју помирења између свих. Када видимо да на истоку букте ратни вихори управо због тога морамо бити дорасли задатку и да се овдје никада више не пролије крв. Е због тога ми морамо доћи до помирења у Црној Гори”, рекао је Миличић.

Он је додао да одувијек постоји етикетирање, прије свега медија, који су били блиски бившем режиму.

“И тада су у медијској сфери многи говорили за Мандића да је то што није, називајући га у предсједничкој кампањи да је вук у јагњећој кожи због његове реторике. У ствари, он је наставио ону политику за коју се залагао од самог старта”, закључио је гост емисије “Са Српском у центар”.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare