Milović: Slijedi interesantan period za Abazovića

Poslanik PES-a Andrej Milović naveo je da je Abazović „nervozan“.

„Obećavao nam je ruku pravde, a dobili smo bruku pravde. Imali smo rupu u Višem sudu, a samo malo da su promašili završili bi u njegovom kabinetu. Ono što će ostati iza Abazovića je marketing. Svjestan je da nema nadležnosti da hapsi, te da je to radilo Tužilaštvo i oni koji su imali nadležnost, a ne Dritan Abazović“, kazao je Milović.

Ističe da slijedi interesantan period za Abazovića, jer „ima afera u najavi“.

„Trebalo je da date dokaze i da ih predate u Tužilaštvo, a ne da nas optužujete za razne ‘Bemaxe’. Njih trebaju da povezuju sa vama. Kad je Vlada pala, vatromet je bio sa te zgrade. Dosta je slika Vas i Đukanovića i drugih ljudi. Budite srećni ako ostanete poslanik. Vi ste opasan čovjek, jer ste zbog rejtinga uradili mnoge stvari. Ostaje Vam samo da budete nervozni. Vaš način borbe je bio marketing, da sazovete pres, optužite brojne ljude, a ništa se ne desi“, istakao je Milović.

On je poručio Abazoviću da ne prijeti funkcionerima Pokreta Evropa sad.“Mislim da će rezultati ove Vlade pokazati ko je govorio istinu. Afera ima, krivičnih ima, dokaza ima, pa neka institucije rade svoj posao“, kazao je Milović.

foto: printscreen/ YouTube/ Dnevno

izvor:Dnevno

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare