Miloš Rajković blago nama zapošljava dpsovce po šumama!

Novoizabrani direktora Uprave za šume Miloš Rajković, o kom je naš portal i ranije pisao da je imao sporna imenovanja, nastavio je sa istima te je na čelne pozicije nastavio da zapošljava ljude koji su bliski Demokratskoj partiji socijalista.

Nakon što je zaposlio predsjednika opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Predraga Smolovića, kog je imenovao za svog savjetnika u Upravi, po Ugovoru o djelu i sa radnim vremenom od četiri sata, po pisanju aktivista na društvenim mrežama, on je zaposlio još dva kadra.

Naime, Rajković je zaposlio i Petra Pekovića kao direktora u Mojkovcu, a koji je, po ovim informacijama, skidao zastave trobojke i istaknuti je aktivista Demokratske partije socijalista u toj opštini.

Takođe, prema istim informacijama, nedavno je zapošljen i Dragan Drago Medenica koji je počeo da radi kao vozač u Upravi za šume. Isti izvor navodi da je portal IN4S ranije pisao da je pomenuti kum Aca Đukanovića, brata bivšeg šefa DPS-a Mila, i da je od Vlade Duška Markovića dobio stan.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare