Milojko planira da DPS kadar bude izvršni direktor EPCG!?

  Nakon što je funkcioner Demokrata Nikola Rovčanin napustio funkciju izvršnog direktora Elektroprivrede Crne Gore prošlog mjeseca i preselio se u poslaničke klupe u Skupštini Crne Gore, ostala je upražnjena ova funkcija da čeka ko će u nju sjesti.

Informacije sa kojima raspolaže portal Aloonline.me a tiču se naslednika Rovčanina na funkciji izvršnog direktora Elektroprivrede Crne Gore u najmanju ruku su šokantne.Kako se novi čelnik Elektroprivrede CG bira na konkursu, koji je po saznanjima naše redakcije formalnog karaktera, već se zna da će u fotelju izvršnog direktora ove crnogorske kompanije zasjesti Ivan Bulatović, bivši kadar Demokratske partije socijalista a trenutni predsjednik Odbora za energetsku efikasnost i zaštitu životne sredine u sklopu Privredne komore Crne Gore.

Inače, poznato je javnosti da je nakon 30. avgusta 2020. upravo Privredna komora Crne Gore postala sigurna kuća bivšim kadrovima i funkcionerima DPS-a iz koje sadašnje vlasti regrutuju te iste osobe i vraćaju ih u državni sistem bez ikakvih kriterijuma.

Da je Ivan Bulatović, koji je za vrijeme ministrovanja Dragice Sekulić bio izvršni direktor Crnogorskog elektroprenosnog sistema, potvrđeno nam je iz više izvora što je skandalozna informacija imajući u vidu da je njegov kum Časlav Vešović (predsjednik GO podgoričkog DPS-a) proteklog vikenda u to ime nazdravljao u više podgoričkih lokala i okretao ture žestine.

Indikativno je da na ovo kadrovsko rešenje u liku i djelu Ivana Bulatovića, koje je javna tajna u podgoričkoj čaršiji, nema tekstova na crnogorskom medijskom koncernu u vlasništvu Dragana Šolaka, jer prema našim informacijama Bulatović je u labavijoj rodbinskoj vezi sa jednim od glavnih urednika i prepoznatljivog lika na tom mediju.

Raspitujući se o radu Ivana Bulatovića, tačnije djelovanju, došli smo do zaključka da je predani radnik na polju lobiranja ubacujući se u sve pore sistema kao virus za koji nema adekvatnog antibiotika. A ako se ova informacija potvrdi kao tačna, potvrdiće ovu našu novinarsku konstataciju.

Kao redakcija ćemo sačekati imenovanje Ivana Bulatovića za izvršnog direktora EPCG, za koje nam je više dobro upućenih osoba potvrdilo da je gotova stvar, a onda ćemo otvoriti cijelu lepezu primjera, kako kasta oko DPS-a parazitira i koje metode koriste da bi se razmjestili u državnom sistemu na najinteresantnijim funkcijama. U tom smislu, dok Ivan Bulatović čeka svoje namještenje u EPCG, njemu bliska ženska osoba sa kojom nije u krvnom srodstvu čeka namještenje u jednom direktoratu u Vladi Milojka Spajića. Ali o tome ćemo nekom drugom prilikom, detaljno.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Bolesti izazvane virusima se ne niječe antibioticima…