Milojko nagradio još jednog aparatčika DPS-a!

Vlada Crne Gore je na poslednjoj sjednici donijela rješenje o određivanju Ivane Šikmanović za vršiteljku dužnosti generalne direktorice Generalnog direktorata za međunarodno pravne poslove u Ministarstvu spoljnih poslova.

Nakon bivšeg saradnika Duška Markovića, Aleksandra Drljevića, Vlada je odlučila da u resoru Filipa Ivanovića produži mandat i još jednom dugogodišnjem DPS-ovom apartčiku.

Šikmanovićka je dugogodišnji visokopozicionirani kadar Ministarstva spoljnih poslova, a u ovo ministarstvo je uveo bivši ministar Srđa Darmanović o čijim svjetonazorima je izlišno trošiti riječi nakon dvoipodecenijskog služenja Milu Đukanoviću.

Kako bi se nastavio kontinuitet DPS-ove spoljne politike ministar Filip Ivanović revnosno nastavlja da se okružuje provjerenim DPS-ovim kadrovima koje raspoređuje na pozicijama u svom ministarstvima.

Jedan od tih kadrova je i i Ivana Šikmanović koje tokom svoje DPS-ovske diplomatske karijere obavljala diplomatsko-konzularne poslove u Rusiji i Sjevernoj Makedoniji.

Građani su nakon izbora 44. vlade i postavljenja Filipa Ivanovića za šefa crnogorske diplomatije očekivali da će se novi ministar uhvatiti u koštac sa DPS-ovim „osinjim gnijezdom“ u sklopu Ministarstva spoljnih poslova, međutim, odluke vlade samo potvrđuju da se Roćenovo i Darmanovićevo antisrpsko leglo toliko čvrsto etabliralo da ih već treća postdepesovska vlada nije u stanju demontirati. A nije ni da se trudi!

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Сличан се сличном радује. Ивановић је суштински на истој линији аутошовинизма. Добро су отровани!

Niko nije makao DPS kadar u Podgorickom zelenilu vlada DPS pored nesposobnog direktora Krivokapica glavnu rijec vodi DPSkadar medju njima glavna Milena Orlandic kriminalka 6 mjeseci zatvora osudjena poltron DPSovski Dritane neka te je sramota Krivokapic je tvoj kadar a kada je covjek nesposoban da vodi preduzece ,Milena mu dobro dodje i vredi mu kao tri radnika sa terena