Milatovićev odbornik u Podgorici stari kadar DPS-a!

Predsjednik države i doskorašnji potpredsjednik Pokreta Evropa sad Jakov Milatović nedavno je, gostujući na Vijestima a odgovarajući na pitanje voditelja javnosti saopštio da mu predsjednik opštine Danilovgrad, Aleksandar Grgurović kum, ali i da mu je odbornica u Skupštini Glavnog grada Ranka Otašević tetka.

Međutim, kako BORBA nezvanično saznaje, Ranka Otašević je stari kadar Demokratske partije socijalista.

Otaševićeva je bila poreska inspektorka u Sektoru za operative u oblasti inspekcijskog nadzora kao i samostalna savjetnica u Poreskoj upravi što se vidi iz priložene dokumentacije.

Ona je takođe bila dio radne grupe za pripremu i vođenje pregovora o pristupanju Crne Gore Evropskoj uniji za oblast pravne tekovine Evropske unije koja se odnosi na pregovaračko poglavlje 33 – finansijske i budžetske odredbe.

Podsjećamo, naročito tih godina od 2016. do 2018. apsolutno niko ko nije bio lojalan Demokratskoj partiji socijalista nije se mogao ni primaći nekoj od državnih institucija te je jasno kakav je Otaševićeva profil. S tim u vezi, Otaševićeva se pridružuje mnoštvu funkcionera Pokreta Evropa sad (sada izfrakcionisanog) koja je ranije imala afinitete prema Demokratskoj partiji socijalista, a nakon toga se pridružila partiji koja je uhljebljavala sve one odbjegle.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare