Milan Knežević: Mi poštujemo sporazum, ko ne poštuje neka se vidi!

Demokratska narodna partija ostaje privržena poštovanju koalicionog sporazuma, ali je problem što neki drugi subjekti tumače i realiziju sporazum od slučaja do slučaja, što je za nas neprihvatljivo, izjavio je predsjednik DNP-a Milan Knežević za portal Aloonline.me.

– Dok god budemo podržavali vladu Milojka Spajića sve što budem smatrao da je kršenje našeg sporazuma saopštiću njemu lično bez ikakvih polemika preko medija – rekao je Knežević.

On se osvrnuo i na politička dešavanja u Budvi, za koje kaže da su posledica krize nastale hapšenjem Mila Božovića ali i još nekih faktora.

– Skraćenje mandata SO Budva je posledica krize nastale nakon hapšenja Mila Bozovića ali i nespremnosti vladajuce koalicije da nađe zajednički imenitelj o daljem upravljanju opštinom. U svakom slučaju, svi će imati priliku da pred građanima Budve izmjere svoju političku težinu ali i teret političkih odluka koje su donosili ili pak nisu donosili – uvjeren je Knežević.

Knežević je istakao i da ne vidi mogućnost da član Parlamentarne Skupštine NATO-a iz Crne Gore blokira ulazak tzv. Kosova u tu organizaciju.

– Zvanična Crna Gora, ili bolje reći političke strukture koje kreiraju aktuelnu spoljnu politiku države sigurno neće biti protiv ovog predloga. Lično bih bio protiv ove odluke da sam u prilici da glasam, ali je valjda svakom jasno, zašto i otkud ovolika hajka na DNP i mene kako bi bili označeni kao antidržavni element kome treba stopirati ulazak u Vladu. Bez obzira na sve, nemam namjeru da mijenjam svoja ideološka uvjerenja i političke stavove, i prava je privilegija što ih mogu slobodno saopštavati – zaključio je Knežević u izjavi za portal Aloonline.me

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare