Milan Knežević : Ako BS ne sruši DPS u Bijelom Polju…


Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević kazao je da je bio protiv ulaska Bošnjačke stranke (BS) u Vladu dok ne revidira svoj odnos sa Demokratske partije socijalista (DPS).

Knežević je na svom Fejsbuk profilu podijelio snimak sa panel diskusije održane u petak povodom četiri godine od izbora 30. avgusta 2020. godine, gdje je govorio sa zajedno sa liderom Ure Dritanom Abazovićem i predsjednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem.

„Oni su saopštili da će do kraja godine da napuste koaliciju sa DPS-om u Bijelom Polju. Ukoliko to ne urade, premijer Spajić ima obavezu da inicira smjenu ministara iz Bošnjačke stranke“, rekao je Knežević.

Kazao je da ostaje da se vidi hoće li BS održati riječ, ali i hoće li to uraditi Spajić. Knežević je rekao da je predsjednik Milatović neko ko je zagovarao ulazak BS u Vladu, a da je sada promijenio mišljenje.

„Po prvi put sada nekome smeta što su u Vladi Srbi, Bošnjaci, Albanci, sve nacionalne zajednice, a problem je što smo mi u koalciji sa Spajićem, ali da je na čelu Vlade Abazović ili Milatović, to ne bi bio problem“, kazao je Knežević

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Dps nije nikad bijo dobar za bosnjacki narod samo za pojedince kojisu drzali narod u saci i snijm manipulissli kakosu htjeli mislim da bosnjacki narod zivi snama i treba dase podrzavamo svuda ?