Mikijelj: Nadam se formiranju vlasti sa tradicionalnim partnerima

Mladen Mikijelj, nosilac liste „Za budućnost Budve“, saopštio je da očekuje da će ubrzo biti formirana vlast u Budvi, te da se nada da će je činiti partije koje čine većinu u državnom parlamentu.

On je naglasio da je i Opštinska izborna komisija danas potvrdila da je ta lista apsolutni pobjednik izbora, jer je osvojila najviše glasova na izborima .

„Uvijek je 2.800 glasova više od 2.600 ili 2.400 glasova. Nadam se da ćemo u narednom periodu svi početi da radimo na sastavljanju vlasti u Budvi u skladu sa izbornom voljom građana. Građani su jasno stavili do znanja koga žele da preuzme odgovornost za budućnost grada. Očekujem da političke partije koje čine većinu u državnom parlamentu budu dominantno i u budućnoj vlasti u Budvi. U narednom periodu ćemo sjesti i razgovarati sa svim potencijalnim partnerima. Imamo rok od mjesec dana, nadam se da ćemo uskoro imati sjednicu parlamenta na kojoj ćemo imati predlog za budućeg predsjednika Skupštine opštine“, rekao je Mikijelj.

Na pitanje koga vidi kao partnera, Mikijelj je odgovorio da su to Demokrate, PES…

„Pored njih, očekujem da će biti dovoljno razumijevanja kod svih političkih subjekata koji sebe smatraju da su na anti DPS platformi. Svi koji se tako osjećaju, dobrodošli su da se formira vlast“, kazao je Mikijelj.

Na pitanje da li će se odazvati pozivu, ili da li će on uputiti poziv listi Nikole Jovanovića, Mikijelj je odgovorio da im izborni rezultat daje pravo da vode pregovore i tako će se postaviti.

„Ne bježimo od razgovora, vjerujem da ćemo doći do potrebnog broja od 17 odbornika“, zaklučio je Mikijelj, prenose „Vijesti“.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Gospodu u budvu dogovoritese kao sto ljudi rade braci i ljucki ima mjesta za vas sviju , nepravite bruku davise smiju lopovi i neprijatelji sloga kucu gradi pozdrav