MEDOJEVIĆ:SLABA DRŽAVA NE MOZE DA SE IZBORI PROTIV JAKE MAFIJE!!!KAMPANJA PROTIV ŠUKOVIĆA JE UVOD U KAMPANJU ZA SMJENU NOVOVIĆA!!

Situacija se toliko komplikuje da ce se stvoriti atmosfera i za terorizam i politicke atentate.

SAD podrzava NOVOVICA. bezrezervno. NOVOVIC ima povjerenje u SUKOVICA. DPS narko kartel je otpoceo kampanju smjene NOVOVICA , ali posto on ima jaku podrsku SAD, krenuli su da smjene njegovu desnu ruku SUKOVICA.

Kampanja protiv SUKOVICA je samo prva faza kampanje za smjenu NOVOVICA. To je jasno ko dan.

Ova situacija jos dokazuje moje tvrdnje da SDT ne moze sam da vodi borbu protiv mafije vec je to zadatak cijele Vlade, cijelog Parlamenta i citavog drustva.

Nasa mafija je politickog profila. Nastala u drzavnim strukturama. DPS narrkomafija!

Zbog toga i ruesenje treba traziti prvo u politickoj ravni, a SDT treba samo da radi svoj posao.

Sva ova desavanja sa SKY aplikacijom nedvosmisleno dokazuju tacnoat jos jedne moje tvrdnje , a to je , da je kompletan vrh policije i ANB dio DPS narko mafije i da tu nema nijednog covjeka na koga se mozes osloniti u borbi protiv mafije.

Ko je god imao bilo kakvu starjesinsku poziciju u MUP I ANB mora biti lustriran i procesuiran kao dio DPS narko mafije.

Ukljucujuci i sefa poslanickog kluba PES i Predsjednika Odbora za bezbjednost Skupstine.

SVI SU PRLJAVI.

SPAJICA ovo uppste ne zanima. Preciznije ,zanima ga samo da ga NOVOVIC i ŠUKOVIC ne uhapse zbog korupcije i pljacke drzave dok je bio ministar finansija , kako bi zavrsio ove velike ugovore i uzeo pare.

Becic ce cekati stav Ambasade SAD.

Sve ce puci na sudu jer nema sudija koji to mogu da presude. Bice svakakvih skandala.

Ukratko, ulazimo u scenario Eskobarove moci u Kolumbiji , kada korumpirana i slaba drzava pravi dil sa njim. Uz pecat SAD.

Sve je to kratko trajala i uslo se u kampanju terora. Mi smo u toj fazi. Slaba drzava ne moze da se izbori protiv jake mafije. Da nema pritiska SAD brzo bi se mafija i Vlada dogovorili o nekom resenju.

Ali kad imate spoljni pritisak i institucije , slabe i nesposobne da izvrse medjunarodne obaveze, stvara se atmosfera za terorizam, politicke atentate,ubijanje nevinih civila, diverzije, strajkovi, pobune….Jednom rjecju HAOS!

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare