Medojević udara po Spajiću kao po pranju! Nije on žrtva već saučesnik!

CLANOVI SPAJICEVIG KRIPTOKLANA KOMŠIJE NA DEDINJU??? SPAJIC JE NAJVEJROVATNIJE DIO EKIPE DO KWONA KOJI SU OSMISLILI PREVARU, A NE NAIVNA ZRTVA!!!

Da li je samo meni cudno da su Veljko Kustrov , istaknuti clan Trebinjske grupe i specijalni savjetnik Spajica za odnose sa Niemackom i zaduzenja drzave i najblizi drug i poslovni partnet mega kriptoprevaranta Do Kwona, CHANG YOO HAN, komsije u istoj zgradi na Dedinju ulici Sime Lozanica 10 i 12.

Da li ce ove i formacije pomoci SDT i SPO da razotkriju veliku zavjeru ove medjunarodne kriminalne bande i ukljucenost Spajica i kompanije u teske medjunarodne prevare i korupciju?

Dok je jos u Crnoj Gori, Do Kwona treba detaljno ispitati o vezana sa Trebinjskom grupom i Spajicevim klanom , a paoebno na okolnosti mogucih zloupotreba institucija drzsve Crne Gore u medjunarodnim prevarama i pranju novca od sverca kokaina crnogorakih narko kartela preko kriiptovaluta.

Jos smo na vrijeme. Do Kwon je sada u teskoj pravnoj poziciji i u cikju sklapania povoljnih poravnjnaja sa americkim pravosudjem, vjerovatno je motivisan i da saradjuje sa SDT i podjelo svoja saznanja o kriminalnim aktivnostima Spajica i Trebinjske grupe.

Americka Komiisija za Hartije od vrijednosti je registrovala da je Mickey jedan od prvih ulagača prilikom osnivanja nove kriptovalute terra/luna, te kako je on (ili njegova firma, a to je ono oko čega Mickey mulja sve vrijeme) oštećen, odnosno, da su mu propale tih 75000 dolara koje je uložio. .

Dakle , Mickey koji uloži toliko para , kao ne zna šta se dešava sa kripto valutom, i ne zna da je sve nestalo, i ne zna da je Do Kwon na interpolovoj potjernici sastaje se sa njim po BG, dolazi mu u stan, kupuju nekretnine, dok Kvona juri interpol itd…i Mickey kaže da ništa nije znao nego kao samo pitao je Kwona šta će biti sa njegovim parama.

Po svemu sudeci, postoji osnovana sumnja da Mickey nije bio oštećena strana, neko koga je Do Kwon navukao i zapalio, nego saučesnik i član ekipe koja od samog početka smišljeno kreira prevaru sa kriptovalutama..

To sad sve vide i Amerikanci, ali im Mickey baš takav treba da bi mogli da manipulišu njim!

U najgoroj varijanti, čak i da Mickey nije saučesnik, sve je ukapirao i ponudio Kwonu i cijeloj toj ekipi kombinaciju kako da mu vrate pare, da ih dovede u Srbiju i Crnu Goru , štiti ih i omogući im kombinacije skrivanja i razvoja biznisa, a da mu oni daju ozbiljan korupcionaski tal.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare