Medojević tvrdi: Tačno je da je Odović pronađen nag, bez svijest i krvav u kabinetu!

Za Vladu je kazao da je “jedna grupa slučajnih prolaznika koja nema niti znanja, ali imaju volje da se okoriste o državu”

Ministar urbanizma i prostornog planiranja Janko Odović pronađen je nag, bez svijesti i krvav u kabinetu, nakon konzumiranja narkotika, tvrdi lider Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević.

“On jeste to demantovao, ali ja tvrdim da se to desilo i da je pronađen u lokvi krvi i da je nakon toga transportovan u Urgentni centar”, kazao je Medojević u emisiji Klub A plus na A plus televiziji.

Za Vladu je kazao da je “jedna grupa slučajnih prolaznika koja nema niti znanja, ali imaju volje da se okoriste o državu”.

Medojević tvrdi da premijeru Milojku Spajiću ništa ne vjeruje po pitanju najave rekonstrukcije Vlade.

“On kako progovori u mikrofon kaže neistinu. Toliko se neozbiljno ponaša, a premijer je države. On je motivisan samo ličnim interesima i donosi odluke u pogrešnom pravcu”, kazao je Medojević.

Medojević tvrdi da ZBCG nakon rekonstrukcije Vlade neće dobiti ništa od ključnih resora od kojih se očekuju radikalne reforme.

“Neće dobiti ni sektor bezbjednosti, ni pravdu, niti unutrašnje poslove, već će dobiti sporedne resore. Ali, Andrija Mandić ne želi da izigrava opoziciju. Zašto bi to radio? “, kazao je Medojević.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare