Medojević: Spajić na ključna mjesta postavlja kadrove Aca Đukanovića !

Saopštenje Medojevića prenosimo integralno!

Da je PES projekat neformalnih centara moci bliskih DPS mafiji svakim danom MILO-jko dokazuje izborom kadrova za kljucna mjesta od interesa za ocuvanje koruptivno-kriminalnih šema starog rezima.

Za VD direktora policije Spajic predlaze covjeka od povjerenja Aca Djukanovica koji dvije decenije licno daje predloge za sva kljucna mjesta vezana za kontrolu finanijskih tokova i borbu protiv pranja novca.

Tako je na celo Agencije za sprecavanje pranja novca uvijek kadar od povjerenja Aca Djukanovica. Imajuci u vidu da se od osnivanja Prve Banke Aco dominantno bavi pranjem novca od sverca cigareta i kokaina , ali i pruzanjem istih usluga na globalnom planu , direktno je bio zainteresovan da se zakonodavmo i institucionalno blokiraju bilo kakve aktivnosti drzavnih organa na otkrivanju ovih kriminalnih radnji.

Tako je stvorena mreza povezanih subjekata , banaka, advokatskih kancelarija, drzavnih institucija, koja je garantovala bezbjednost, zastitu i neometano pranje prljavog novca na globalnom planu.

To dovodi do prenošenja milijardi eura nekih od vodecih globalnih korupcionaskih i kriminalnih mogula u Crnu Goru.

Tako jedan od sefova kineskih trijada Pua postaje Crnogorac, kao i osudjivani bivsi tajlandaki premijer Sinavatra. Cenu Goru i bankarsko sistem koristi i jedanod najvecih priredjivaca on line igara na srecu singapurac Shrodi. U Crnoj Gori se sklapaju dilovi “droga-za oruzje” sa kolimbijskom teroristickom gerilom F.A.R.C , itd itd.

Zato je onaj dio policije koji se bavio finansijskim istragama i borbom protiv pranja novca citavo vrijeme bio pod direktnon kontrolom Aca Djukanovica i ti ljudi su bili zaduzeni da sprecavaju curenje infoemacija vani i da stite poslove Djukanovica. Cak i najmanja neposlusnost kaznjavala se metkom u butini prvog šefa Agencije za sprecavanje pranja novca.

Spajic je za VD direktora policije predložio rukovodioca najgore organizacione jedinice UP, koja vec decenijama nema nikakav rezultat u otkrivanju ogromnih transakcija projavog novca koje su se odvijale preko Prve banke i sa njom povezanih subjekata.

Odavno je javna tajna da su Guverneri CB i uprava IRF birani od strane Aca Djukanovica i njemu su bili lojalni.

Spajica i Aca Djukanovica veze zajednicka ljubav prema novcu nasih gradjana i imovini drzave i imaju isti stav o postovanju Ustava i zakona ( to je za njih tehnicko pitanje).

Kljucne kontakte Spajicu sa opasnim medjunarodnim prevarantom i spekulantom sa kripto valutama DOrdzom Kotrelom ( ciji je Do Kwon potrcko ) obezbjedila su braca Djukanovic preko svojih banoarskih veza u Londonu.

Zato je velima odgovornost na Demokratskoj Crnoj Gori da sprijeci nastavka pogubne politike pohare Crne Gore i njneih gradjana i kriminalizacije drzave kroz nastavak uticaja brace Djukanovic i DPS mafije na vlast , preko MILO-jka.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare