Medojević optužuje Novovića i Markovića da opstruiraju hapšenja!

Saopštenje prenosimo integralno

OPET KLJUCA U SDT!!! MARKOVIC I NOVOVIC KOČE NOVE AKCIJE HAPSENJA ŠUKOVICA!!! KLJUC ZA SPAS DRZAVE U RUKAMA ANDRIJE MANDICA!!!

Medjunarodni istrazni tim koji pomaze SPO i SDT ima jasnq saznania da je Brđanin jatak kavačkog klana koji je neskriveno ucenjivao nekakvim navodno kompromitujucim materijalima Abazovića, Vukšića kao i sudiju Jelenu Čabarkapu.

U medjuvremenu ponovo kljuca u SDT jer Šuković zahtjeva da se odmah i bez bilo kakvog odlaganja postupi po predmetima Gvozdenović, Vlado Ivanović pranje novca, Brđanin, Daka Davidović, kao i dvoje sudija vrhovnog suda ali Novović vaga i odmjerava, a Marković se apsolutno počeo ponašati kao političar očito ne shvatajući svoju ulogu i poziciju kao i moć koju ista nosi.

Amerikanci otvoreno ohrabruju Markovica da primjeni svoja zakonska ovlašćenja , ali čovek ili je uplašen ili ima neke politicke ambicije, pa se sve češće poziva na nekakav neadekvatan trenutak i „okolnosti“ izbegavajući da se izjasni i odredi koje su to okolnosti. Pogotovo nakon terorističkog akta na Cetinju. Tako da situacija u SDT prijeti da explodira.

Sve je ociglednije da je “ključ” raspleta situacije u rukama Andrije Mandica koji bi morao vrlo pazljivo da preispita sve aspekte saceznistva sa Milojkom Spajicem.

Kreirati politiku i donositi krupne odluke sa dugorocnim posledicama po narod i drzavu , oslanjajuco se na “riječ” dokazanig lazova, prevaranta i lopova , koji je laka neta za ucjenjivanje domacih i medjunarodnih centara moci je veliki rizik.

Saceznistvo sa ekonomskim ubicama i korumpiranim bitangama koje , iz dana u dan, unistavaju i ono malo institucija sto je preostalo je opasno i stetno. I za Andriju Mandica, i za NSD i za srpsko narod, ali i za sve druge narode i sve gradjana i drzavu Crnu Goru.

DF je opstao i uspio da se odupre svim napadima mafijaskog i niohovih placenika , medjunarodnim centrima moci i njihovim placenicima i poslusnicima, samo zato sto se taj savez osnovao zbog velike ideje, a ne licnih interesa i profita i sto je nedju nama vladalo veliko i iskreno povjerenje i vjera u opravdanost licne zrtve za jedan visi cilj- promjene i demokratizacija zemlje.

Kao neko ko se nebrojeno puta dokazao kao pouzdani prijatelj, saborac i saveznik i Andrije Mandica i NSD i srpskog naroda u Crnoj Gori imam i pravo i obavezu da javno upozorim na mnogobrojne nesagledive negativne posledice parterstva sa Spajicem i druzinom.

Naravno, apsolutno je pravo Andrije Mandica i NSD da donosi odluke za koje smatra da su najcjesihodnije u datom trenutku. Moje je da , na osnovu poznavanja procesa, aktera i toksicnih uticaja centara moci, dobronamjerno kazem sta mislim.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare