Medojević: Milo Đukanović može da ugrozi život Dušku Kneževiću!

Bilo bi fatalno da se Kneževiću u zatvoru nešto desi, naglasio je lider Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević, dodajući da sudija koji određuje pritvor mora i to da uzme u obzir. Naglašava da je Dušku Kneževiću u Spužu sigurnost sigurno ugrožena.

Iako to nije uslov za puštanje iz pritvora. Iako misle da je tamo najsigurniji. Ja imajući u vidu šta sam sve vidio tamo, zato sam tražio samicu i šetao sam u krugu. Tamo se od kašike prave bodeži”, kazao je Medojević.

Nije to običan čovjek protiv kojeg Duško treba da svjedoči, istakao je, dodajući da je to glavni kriminalac i dan danas vuče konce.

“On može u zatvoru da organizuje ljude. Konkretno mislim na Mila Đukanovića. Može da mu ugrozi bezbjednost i van zatvora, može da utiče na sudije, na dio tužilaštva. Mislim da tu bez političke podrške Spajića i Milovića”, kazao je Medojević.

Mislim da je važno da svjedoči, kazao je on, dodajući da je zakon jasan.

“Dakle postoje jasni razlozi koji sudiju za istragu mogu da usmjere da ga pušti na slobodu. Mislim da njegov interes treba da bude da prvi iskorači, ali da kaže da oni treba da preuzmu odgovornost za njegovu bezbjednost”

Možda će sledeći uhapšeni biti sudija

Tvrdi da postoje sudije koje je potrebno uhapsiti, jer kako navodi, čak i međunarodni partneri vide greške.

“Puštanjem na slobodu, prihvaranjem kaucije za koju svi znaju porijeklo je grivično djelo”, zaključio je.

(Aplus)

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Medojeviću svaka čas! Za sve je godinama bio u pravu! Hjega za Premijera treba postaviti i on bi doveo u red ovaj pošteni narod!