Medojević: Evrofanatici iz vlasti da nam kažu koja institucija EU je donijela odluku o nastavku proširenja EU – nijedna!


Nova vlast u Crnoj Gori je već postala legendarna po lažima i obmanama. Što bi rekao naš narod – čim zinu slažu. Priča o IBAR, godini prijema Crne Gore u Evropsku uniju, evropskom putu i slično su najobičnije lažavine. O proširenju EU odlučuju institucije Evropske unije i zemlje članice. Još uvijek nema odluke o proširenju EU. Radi se o ključnim političkim dilemama unutar EU o njenoj budućnosti i ustrojstvu, saopštio je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

„Osnovni konflikt se godinama odvija između nedemokarstkih birokratskih struktura EU i zemalja članica. Birokratske strukture u Briselu se prepoznaju kao produžena ruka globalne duboke države i korporacija i nemaju nikakav legitimitet niti podršku građana zemalja članica EU. Kada su seljaci širom EU shvatili da tzv “ZELENA AGENDA” ima za cilj uništenje njihovih poslova i gazdinstava u interesu globalnih korporacija i duboke države, krenuo je spontani pokret otpora širom Evrope“, saopštio je Medojević.

Kako navodi, Evropska unija nije više u modi u Francusoj, Njemačkoj, Holandiji, Poljskoj, Češkoj, a odavno u Mađarskoj.

„Birokrate u Briselu šalju lažne signale populistima i lažovima na vlasti u Crnoj Gori da je EU otvorena za nove članove. Radi se samo o novom evropilizmu iz Brisela iza kojeg ne stoji jasna politička volja ključnih zemalja članica EU za proširenje. Laži lažo da se veselimo. Stani stani IBAR vodo“, zaključio je on.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Stvarno je ovaj NATO fanatik poblesavio. Cenzus, cenzus je nedostizan i to ga satrije.