Medojević: Dokaze u depou kompromitovao je DPS uz pomoć Borisa Savića!

Zapisnik o ukradenim dokazima iz depoa Viseg suda ( ako je tacan, u sta osnovano sumnjam) je dokaz da je neko iz samog Viseg suda mjesecima pazljivo locirao konkretne dokaze iz depoa i iznio ih, vjwrovatno, na glavna ulazna vrata suda, mnogo ranije nego sto je prokopan legendarni “ tunjel”.

U citavoj operaciji, morao je biti ukljucen Predsjednik Viseg Suda Boris Savic, kod koga su i nadjeni kljucevi depoa , kad je isti provaljen.

Vjerovati da su fizicki radnici iz Loznice, koji nikada nijesu vidjeli unutrasnjist zgrade Viseg suda, znali da precizno pronadju konkretne dokaze je prica za malu djecu.

Radi se o dobro isplaniranoj i organizovamoj zavjeri u kojoj su ucestvovali i sefovi ANB, policije , ali i kljucni ljudi iz Viseg suda.

Iznajmkjivati stan u strogo kontrolisanoj bezbjednosnoj oblasti , bez znanja ANB nije moguce. Kopati tunel, parkirati kombi, iznositi gradjevinski sut, koristiti busilice , a da to ne izazove paznju policije i ANB je nemoguce bez direktnog ucesca vrhova bezbjednosnih sluzbi.

Malo pazljivijom analizom iznesenih dokaza, istrazitelji bi lako dosli do motiva, ali i narucioaca i finanisjera citave operacije.

Imajuci u vidi ove elementarne cinjenice, nesuvatljivo je da Predsjendik Viseg suda nine uhapsen i da mu je ostavljeno ovoliko vremena da utice na svedoke, uklanja dokaze , montira lazne dokaze, opstruira istragu ili je usmjerava u pogresnom pravcu.

Kako je ovaj , skolski slucaj veleizdaje, napada na ustavni poredak, kvalifikovan kao sitna provala i kradja i zavrsio u ODT?

Zasto SDT i SPO nijesu zaduzili ovaj slucaj?

Svi ste u dilu sa Milom Djukanovicem i DPS mafijom. Brukate i sprdate se sa ovom drzavom. Ako je uopste vise i ima!!

Zasto u ovolikim hapsenjima i optuzbama za najteza krivicna djela organizovanog kriminala, nema svedoka saradnika? Zato sto je DPS mafija svima obecala slobodu ili male kazne!! Zato nema sudija u Visem sudu !! Zato nema nanogica!!! Zato se optuzeno pustaju da pobjegnu nakon 3 godine pritvora bez prvostepenih presuda!!!

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare