Medojević: Bezbjednosni sektor je bezbjednosni kolektor!


Nebojša Medojević, predsjednik Pokreta za promjene, izjavio je da je danas gledao, kako je naveo, „bezbjednosni kolektor“.

„Zastiđe. Naibolja slika stanja u državii. Sve lopov do lopova. Bratstvo i jedinstvo u Parlamentu. Svi bi da ih GST i šef SPO slušaju, da njih ne diraju, a da progone konkurenciju i oponente. Užas“, istakao je Medojević.

Prema njegovim riječima, „čast izuzecima, ali svi bi htjeli GST kao što je bio Katnić“.

„Vidi se jasan kontinuitet ideologije DPS-a – vlast znači brzo lično bogaćenje!!! Nema jasne političke volje za borbu protiv mafije. Vlade Krivokapića, Abazovića i Spajića su polazale da je dil iz 2020. godine sa Đukanovićem čvrsto na snazi“, rekao je lider PzP-a, pa nastavio:

„Novović i Šuković su, pored odličnih rezultata u borbi protiv narko i duvanske mafije, nepocesuiranjem Krivokapića, Abazovića i Spajića dali podstrek korumpiranim političarima da zloupotrebljavaju svoj politički uticaj na usporavanje ili zaustavljanje krivičnih postupaka za šverc cigareta i krupnu korupciju u 42, 43. i 44 Vladi“, naglasio je Medojević.

Kako je dodao, „drugi ozbiljan deficit je izostanak bilo kakvih krivično-pravnih radnji protiv braće Đukanović (Mila i Aca) i ključnih heroja korupcije u eri vladavine DPS“.

„Sve to stvara negativnu političku klimu zasnovanu na opštem nepovjerenju i konfliktu institucija, u zavisnosti od stepena uticaja kriminalnih klanova i korumpiranih političara. Danas poslije ove sjednice trebalo je da čeka spremna policijska marica i da hapsi agente mafije“, kazao je prvi čovjek PzP-a, pa za kraj dodao:

„Umjesto njih, uhapšena je i osramoćena država Crna Gora, koja polako, ali sigurno nestaje u živom blatu korupcije i kriminala“, zaključio je Medojević.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare