МАНДИЋ РАЗГОВАРАО СА АМБАСАДОРКОМ СЛОВЕНИЈЕ

Предсједник Скупштине Црне Горе Андрија Мандић састао се данас са Њ. Е. Бернардом Градишник, амбасадорком Републике Словеније у Црној Гори.

Предсједник Мандић је, прије свега, пожелио добродошлицу амбасадорки у Скупштину Црне Горе, изразивши задовољство поводом њиховог првог разговора.

Предсједник је истакао да ће му бити велика част да се састане са предсједницом Словеније, истичући да је њена посјета изузетно добра порука и да наша земља препознаје залагање Словеније када је у питању процес европских интеграција Црне Горе.

Мандић је апострофирао да је Скупштина Црне Горе у потпуности посвећена усвајању закона који су неопходни за добијање позитивног ИБАР-а, што ће даље условити затварањем бројних преговарачких поглавља.

Амбасадорка Градишник се захвалила предсједнику Мандићу на пријему, апострофирајући да двије земље имају сјајне односе, те да ће Словенија увијек снажно подржавати Црну Гору на европском путу. Амбасадорка је додала да се јасно виде резултати које постиже парламент.

Предсједник Мандић и амбасадорка Градишник су сагласни да су парламентарна и културна сарадња између двије земље одличне и да се такав тренд треба наставити.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare