Мандић посјетио Никшић, састао се са Ковачевићем, Марковићем….(ВИДЕО)

Предсједник Скупштине Црне Горе Андрија Мандић обишао је данас Никшић. Тим поводом посјетио је Општину Никшић и одржао састанак са предсједником Марком Ковачевићем и руководством Општине.

Након састанка, предсједник Мандић је у пратњи предсједника Општине обишао нову зграду Радио Телевизије Никшић у адаптираном простору некадашњег Дома револуције чији се радови приводе крају, гдје их је дочекао директор РТНК Никола Марковић.

Два предсједника су након тога обишла и Канцеларију Европске пријестонице културе, пројекта од изузетне важности за међународну промоцију Никшића и Црне Горе, као и ЈУ „Захумље“, институцију која представља сами центар културног живота града.

Предсједник Скупштине Црне Горе и предсједник Општине Никшић су посјетили и радове на новом Ватрогасном дому у улици Воја Деретића, истичући да ће нове просторије и стратешка локација истог олакшати никшићким ватрогасцима њихову изузетно важну улогу.

Предсједници су обишли и Дворац краља Николе чија је реконструкција у току, након чега су посјетили Електропривреду Црне Горе, гдје су одржали састанак са предсједником Одбора директора ЕПЦГ Милутином Ђукановићем и менаџментом те компаније.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare