Mandić otvoreno o atentatu na Trampa!

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić oglasio se povodom pokušaja atentata na američkog predsjedničkog kandidata Donalda Trampa.

„Cijeli demokratski svijet je zaprepašćen sinoćnjim atentatom na nekadašnjeg predsjednika i aktuelnog kandidata za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država tokom njegovog predizbornog skupa u Pensilvaniji“ – objavio Mandić na društvenoj mreži „X“.

Naglasio je da su ovaj nemio događaj, kao i neuspjeli atentat na premijera Slovačke Roberta Fica, jasna opomena da ekstremističke metode iz prošlosti nisu nestale, već da nažalost ponovo postaju naša realnost i da svi moramo stati u odbranu demokratije i osnovnog ljudskog prava na slobodnu misao.

„Predsjedniku Trampu želim brz oporavak i da se što prije aktivno vrati u vrlo dinamičnu izbornu trku za predsjednika SAD, porodici stradalog učesnika skupa želim da izrazim najiskrenije saučešće, a povrijeđenima želim brzo ozdravljenje“ – poručio je Andrija Mandić.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Током самог атентата,нигде полиције,одмах након неуспелог атентата , на стотине полиције и атентатор бива одмах ликвидиран.Мртва уста не говоре.