Kriza u parlamentarnoj većini! Milan Knežević i DNP neće sarađivati sa ostalim činiocima!

Lideri parlamentarne većine, osim čelnika Demokratske narodne partije (DNP) Milana Kneževića, sastali su se juče na inicijativu predsjednika parlamenta i Nove srpske demokratije Andrije Mandića, kako bi pokušali da prevaziđu krizu nastalu povodom izbora vršioca dužnosti direktora policije, potvrđeno je Borbi.

Zbog neslaganja sa Pokretom Evropa sad (PES) po tom pitanju, Demokratska Crna Gora je oročila podršku vlasti do dobijanja Izvještaja o procjeni ispunjenosti privremenih mjerila (IBAR).

Po informacijama iz parlamentarne većine, na današnjem sastanku nije bilo nekog pomaka u razgovoru, a činjenica da se Knežević nije pojavio ukazuje da postoji šire nezadovoljstvo.

Knežević, nije došao u znak protesta zbog izbora Predraga Drecuna za predsjednika Upravnog odbora IRF-a i saopštio je kolegama iz većine da zbog toga do daljeg neće prisustvovati sastancima.

Novi sastanak trebalo bi da se organizuje za deset dana, a planirano je da njegov domaćin bude potpredsjednik Vlade i lider Albanske alternative Nik Djeljošaj.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare