Kretenizam ili idiotizam Ćute i Dikića! Procijenite sami!

Nevjerovatne ideje iznijeli su u emisiji Aleksandar Dikić i Aleksandar Jovanović Ćuta – formirati partizanski štab, Gornje Nedeljice proglasiti za slobodnu teritoriju, zauzeti Skupštinu…

Voditelj Aleksandar Dikić napravio je partizansku najavu za Aleksandra Jovanovića Ćutu, i uz melodiju „Internacionale“ krenuo da zajedno sa svojim gostom kuje plan:

– Tako treba protesti da izgledaju, imaš vrhovni štab, imaš partizanske odrede. Moraš da imaš 200-300 spremnih momaka koji bi reagovali kao udarni korpusi. Ne možeš od običnog naroda tražiti da upada u Skupštinu. Udarnim korpusima treba reći „idemo u Skupštinu“. Zauzimamo, narod ispred, a mi zauzimamo, pa ako pošalju Žandarmeriju znamo šta da radimo. Mi isto imamo suzavce, imamo biber-sprejeve, imamo odbranu protiv konjice, protiv „kornjača“. Kako se od političara pravi ratnik, čovek koji je 1937. došao na čelo Komunističke partije, 1941. Je postao komandant i maršal Jugoslavije. Nije mu to palo s neba, izvolite političari. Ovaj režim se ruši tako što ćete ili biti brojiniji na izborima ili jači na ulici.

3 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Ma reč je o šali, šta dramite zbog gluposti.

Dali su odičan autogol – idioti bolesni !

Novo boljševizam.