Krapović u transu oko NATO-a , prosto da se grešan čovjek nasmije!

Duboko sam uvjeren da smo ulaskom u Alijansu sebi trasirali sigurniji i bezbjedniji put u budućnost, kazao je ministar odbrane Dragan Krapović povom 75 godina postojanja NATO saveza.

„Danas, kada obilježavamo 75 godina postojanja Sjeveroatlantskog saveza, u kojem 32 članice dijele zajedničke vrijednosti demokratskih društava i rade ujedinjeno na očuvanju međunarodnog mira, posebno se osjećamo ponosno“, kazao je Krapović u izjavi za medije.

On je dodao da je NATO jedinstvena organizacija i po tome što je vremenom postajala sve jača i brojnija, da bi danas bila najmoćniji vojnopolitički savez na svijetu.

„Kompleksna i više nego izazovna bezbjednosna situacija još jače potencira njegovu ulogu, značaj i svrhu postojanja“, kazao je Krapović.

Ministar je poručio da je Crna Gora ponosna što sa ostalim saveznicima dijeli vrijednosti demokratskih društava, učestvuje u podijeli odgovornosti, ali i koristi nesumnjive benefite sistema kolektivne bezbjednosti.

Riječ je, kaže Krapović, o modelu djelovanja koji jača snagu svakog pojedinačno, kroz unapređivanje zajedništva, jedinstva, saradnje i međusobne podrške.

„Za Crnu Goru, na strateški važnom, ali i politički i bezbjednosno trusnom području, ovo je od izuzetne važnosti. Duboko sam uvjeren da smo ulaskom u Alijansu sebi trasirali sigurniji i bezbjedniji put u budućnost. Sa vama smo jači, uz vas sigurniji“, zaključio je Krapović.

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Mi smo samo postali saucesnici u zlodjelima i zlocinima ovih zlikovaca. Tzv ministre stidi se svojih hvalospjeva o ovoj zlocinackoj organizaciji koja namjerna ubistva civila naziva kolteralnom stetom i bombardovanje SRJ milosrdnim andjelom. Ima li veceg ponizenjanja za jedan narod kad njegov predstavnik slavi sa ubicama svoga naroda.

Водих кући