Krapović svojom izjavom ponizio žrtve Nato bombardovanja!


Iz lične perspektive, kao neko ko se sjeća zvuka aviona i eksplozija koje su parale nebo i zemlju, želim vjerovati da je Crna Gora, premda kroz bol i patnju, pronašla put ka izgradnji bolje budućnosti, saopštio je ministar odbrane Crne Gore, Dragan Krapović.

Iz Ministarstva odbrane je saopšteno da je Krapović danas, na 25. godišnjicu bombardovanja Savezne Republike (SR) Jugoslavije, položio vijence u kasarnama „Milovan Šaranovic“ u Danilovgradu i „Marko Miljanov Popović“ u Podgorici.

Iz Ministarstva odbrane su kazali da su u kasarnama u Danilovgradu i Podgorici, uz pratnju načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore brigadnog generala Zorana Lazarevića i državnog sekretara Marka Markovića, vijenci položeni kao zavjet da ono što je bilo neće biti zaboravljeno.

“Iz lične perspektive, kao neko ko se sjeća zvuka aviona i eksplozija koje su parale nebo i zemlju, želim vjerovati da je Crna Gora, premda kroz bol i patnju, pronašla put ka izgradnji bolje budućnosti. Odbili smo da dozvolimo da nas mržnja i strah parališu, birajući umjesto toga put mira, i put saradnje“, kazao je Krapović.

On je naglasio da danas, ta odluka definiše naša strateška i vrijednosna stremljenja, te da je Crna Gora postala kredibilna članica NATO.

„Postali smo kredibilna članica Sjevernoatlantske alijanse, uzimajući u svoje ruke kormilo sudbine. Ovo članstvo je afirmacija naše odlučnosti da gradimo društvo, utemeljeno na univerzalnim vrijednostima, multietničkom skladu, bezbjednosti, miru i prosperitetu za sve građane Crne Gore“, kazao je Krapović.

3 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Од кога је, за очекиват је! Интелигенција и морал на висини једног крапа! Не брукај се, макар ћути!

Mislio sam da gospodin Krapović vredi nešto, možda i vredi, ko zna? No uvek treba imati na umu da „naš čovek“ je uvek spreman da izda i samog sebe samo da mu korito bude puno. Na jednog patriotu je buljuk izdajnika, na jednog junaka buljuk kukavica, poltrona. Od ovog naroda stvoreno je nekoliko naciona (maćedonac, crnogorac, musliman, hrvat…) Ovaj narod je takav da su mu se morali pisati primeri čojstva i junaštva. Takva je fela. U njemu se najviše zapatilo onih koji pljuju svoje pretke, svoj jezik, crkvu, veru, tradiciju, a baštine tuđe, misleći da su tako vredniji i evropejskiji i natovskiji. Tridesetopetogodišnja ustašizacija i srbofobija je napravila iskrivljene ličnosti, tipa Ranka, Raška, Draginje, Kate, i drugih poglavnika, satnija, dogkavnika i handžar efendija. Šta će „crni“ Krapović no da se prilagođava da ne bi izgubio bogastvo i benefite, mora biti uz koljeno gospodara. Čovek koji juri za materijalnim bogastvom je bezvredan i bez duha,jera njim upravlja guzica i pohlepa.

Univerzalne vrijednosti? Clanstvom u NATO izabrali smo saucesnivstvo u zlocinima NATO predvodjenim SAD i VB, koja cine po cijelom svijetu, ubijajuci neduzne civile i ruseci sve sto njima ne odgovara. Ovaj ministar treba da se stidi svojih rijeci i djela. Mada, polaganjem vijenaca, dokazao je da je isti licemjer kao i njegove NATO gazde, ciji je pokorni sluga.