КОВАЧЕВИЋ: НИКШИЋ JE БОГАТ МЛАДИМ ТАЛЕНТИМА

Предсједник Општине Никшић Марко Ковачевић уприличио је пријем за џудисте Џудо клуба „Фокус“ Марка и Саву Гардашевића и Андреу Шутовић из Џудо клуба „Страшевина“, који су освојили прво мјесто на Балканском првенству, и за Анастасију Мићовић, ученицу ОШ „Милија Никчевић“ која је постигла најбољи резултат на екстерној провјери знања и током школовања добила бројне награде на такмичењима из физике, математике и ликовне културе

Ковачевић је том приликом честитао саговорницима на постигнутим резултатима, истичући да ће Општина Никшић увијек у складу с могућностима помагати сву дјецу како би унапређивала своја знања.

„Никшић је поносан, али и цијела Црна Гора, што има тако успјешне младе људе. Види се да сте предано радили у претходном периоду, а постигнута признања најбоље свједоче о томе. Желим да и даље идете том стазом успјеха, а Општина Никшић ће увијек бити ту да вам пружи подршку“, поручио је Ковачевић.

Награђени џудисти, са својим тренерима Николом Гардашевићем и Јеленом Шутовић, и Анастасија, која је била у пратњи својих родитеља, захвалили су предсједнику Ковачевићу што им је уприличио част да буду његови гости, као и на пригодним поклонима које им је предсједник уручио.

Пријемима је присуствовао и савјетник предсједника Војин Стриковић.

Општина Никшић планира да крајем јула организује пријем за све успјешне спортисте нашег града.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare