Ковачевић и Шћекић потписали уговор вриједан 26000€!

Предсједник Општине Никшић Марко Ковачевић потписао је уговор са министром спорта и младих Драгославом Шћекићем за суфинансирање изградње кошаркашког терена у МЗ Требјеса, у вриједности од 26.000 €.

Општина Никшић свакодневним радом доприноси уређењу града, посебно спортских објеката, како би подстакла становништво да се бави неком физичком активношћу, али исто тако да онима који се активно баве спортом омогући адекватне услове.

„Локална самоуправа је усмјерена на изградњу нових и реконструкцију постојећих спортских објеката у Никшићу, издвајајући значајна средства за те намјене. Скоро смо имали тендер за један терен у Кличеву, на који се нико није јавио, али ћемо га опет поновити. Драго ми је што ћемо у сарадњи са Министарством спорта и младих реализовати изградњу кошаркашког терена у МЗ Требјеса, што ће много значити нашим суграђанима“, поручио је предсједник Ковачевић.

На овај начин Министарство спорта и младих наставља са активностима изградње, реконструкције, адаптације и опремања спортских објеката, у циљу побољшања инфраструктурних услова за бављење спортом у Црној Гори.

Потписивању уговора присуствовали су и потпредсједник Општине Никшић Зоран Томић и шеф кабинета предсједника Марко Перућица.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare