Knežević: Spajić do petka imaš vremena da predložiš rezoluciju!

Lider Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević kazao je da je premijer Milojko Spajić juče pred čitavom crnogorskom javnošću saopštio da će podnijeti Rezoluciju o genocidu u Jasenovcu, te ga zbog toga javno poziva da dostavi predlog Rezolucije o genocidu do sljedećeg petka kako bi po skraćenoj proceduri u Skupštini osudili genocid nad srpskim, jevrejskim i romskim narodom u Jasenovcu.

„Obzirom da za genocid u Jasenovcu nije potrebno raditi nikakva dodatna istraživanja, konsultovati eksperte,  da su brojke od najmanje  700 000 ubijenih Srba, Jevreja i Roma istinite, neumoljive i užasavajuće, smatram da je sasvim dovoljno vremena da se Rezolucija o genocidu u Jasenovcu i zvanično formalizuje.

Posebno želim da naglasim da neću prihvatiti nikakve sintkasičke vratolomije i namjeru da se genocid u Jasenovcu odjednom pretvori u prisilno plivanje u Savi i slučajna vješanja na vrbama. Previše je naših mrtvih pod zemljom da bismo im svaki dan prevrtali kosti  rezolucijama za jednokratnu upotrebu.“ – naglasio je Knežević.

Lider DNP-a kaže da je ovo prilika premijeru Spajiću da održi javno datu riječ, i pokaže kako ima isti odnos i prema stradanju srpskog naroda, tako što će dostaviti Skupštini predlog Rezolucije o GENOCIDU, a ne o zločinu u Jasenovcu.

„Volio bih da griješim, i Bog mi je svjedok za to, ali se plašim da premijer Spajić ipak neće podnijeti Rezoluciju o genocidu, a ja ga preklinjem da to učini, ne zbog mene, nego zbog srpskog naroda bez čije podrške ni Jakov Milatović, ni on ne bi postali to što jesu“ zaključio je Knežević.

4 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

ОТПАДНИК !
ЛИТИЈЕ , ЛИТИЈЕ , ЛИТИЈЕ !
СЛОБОДА СЕ ОСВАЈА !
НАРОД СЕ ПИТА !

Kako moze zlocin nad 5, 6 hiljada muskaraca, vecinom vojnika, biti genocid i izjednacavati se sa stvarnim genocidom nad 700.000 hiljada, najvise Srba civila, u Jasenovcu, a koliko jos pobijenih i zaklanih Srba, samo u XX vijeku. Ako 11. Jul bude dan sjecanja na genocid, onda zlocin genocida gubi svaki znacaj, a licemjerni zapadni svijet na celu sa omrazenom Njemackom se sprda sa zrtvama stvarnih genocida, sto im je i cilj.

Tesko nasje izigrao po naredjenju mentora i bosnjaka

Da dostavi, da Skupstina usvoji i da se dostavi Skupstini UN na usvajabje na istom zasedanju kada se razmatra u reuolucija o Srebrenici. On, toliko uticajan, moze sa svojim prijateljima Nemcima i Amerima da to izdejstvuje. Naj idealnije bi bilo da to njegovi prijatelji odbiju i pred celom svetskom javnoscu demonstriraju svoje dvostruke arsine i potvrde politiku favorizovanja svih ptohiv Srba.