Knežević: Nato ne zapošljava narkotrafikante!

Na informaciju turskog portala “ Firtina Haber“ da devet članica NATO-a, među kojima je i Turska, rade na kandidaturi Mila Đukanovića za zamjenika generalnog sekretara NATO-a reagovao je biznismen, nekadašnji bliski saradnik i kum bivšeg predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, Ratko Knežević.

On je vijesti turskog portala okarakterisao ka običnu laž.

Kako kaže, NATO ne zapošljava narkotrafikante i kriminalce.

– Ovo je jedna obična LAŽ. Prvo NATO ne zapošljava narkotrafikante i kriminalce, a drugo čovjek ne zna ni jedan jedini strani jezik. Kakva ološ! – napisao je Knežević na Iksu.

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Kako ga nazvao bivši kum NARKOTRAFIKANT i OLOŠ.Izgleda da ima debeo razlog da se odrekne kuma i da ga tako naziva!.

Daj bože da je tako, da je laž. Ali je njega i NATO kreirao, da napravi jad i čemer od CG. Te je Nato u obavezi da mu vrati uslugu. Vreme će pokazati da će gazda da bude ljubazan prema svom „cuki“ i baciti mu neku kosku, jer je jedan dio funkcionera EU i NATO poprilično udebljao bankovne račune i svoja bogatstva zahvaljujući Milu i Milovim poglavnicima. Vidite šta sve ima njihov ovde prvi predstavnik, Kacin, pa će vam biti sve jasno kao dan bez nekog pametovanja i filozofiranja. Jer su ova filozofiranja i pametovanja samo zabava za priprosti narod koji i nije neke inteligencije kako istraživanja i kažu. Ali je bitna halabuka i dernjava da bi se odvukla pažnja od krucijalnih stvari i problema. Vidite da nema rješenja jer i ovi idu utabanim Milovim stazama, očekujući da će i oni dosegnuti Milove visine.